Ens tornem a veure el dilluns 8 de febrer

Després de la recent comunicació de les noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, us informem que el centre esportiu Royal Tarraco torna a obrir les seves instal·lacions el proper dilluns 8 de febrer. Per tal de fer ús dels diferents serveis que oferim heu de tenir en compte les següents indicacions:

 • Pel que fa als cursets esportius, encara no s’han donat indicacions al respecte per part de l’Administració. Així doncs, restem a l’espera de les noves resolucions a fi de poder reactivar l’activitat.
 • És important que tingueu presents les restriccions que hem d’acomplir segons el nou decret i us demanem la vostra màxima col·laboració:
  – Heu de fer la reserva prèvia de l’activitat o l’espai mitjançant la nostra APP.
  – En aquests moments tenim un aforament limitat al 30%.
  – L’ús dels vestidors i les dutxes es limita a les persones que facin ús de l’espai aquàtic.
  – La zona SPA està tancada.
  – Recordeu que l’ús de la mascareta és obligatori en espais tancats.
 • També us volem informar que Royal permetrà dipositar les vostres pertinences a les taquilles de servei habitual.
 • En breu publicarem la nova graella d’activitats dirigides. Una graella que renovem per tal d’oferir les millors activitats, amb els vostres tècnics de sempre i adaptant espais i aforaments a la realitat d’aquestes setmanes de reobertura progressiva.

Per tal de compensar els serveis no gaudits durant el mes de gener, us informem que no cobrarem cap quota durant el mes de febrer.

Quedem a la vostra disposició per aclariments, dubtes o consultes de forma presencial a la recepció del centre en horari de dilluns a divendres de 6.30h a 21h, dissabtes de 9h a 14h i diumenges de 10h a 14h, o mitjançant el correu electrònic admin@royaltarraco.es o al telèfon 977 251 371.

Podeu descarregar la nova graella d’activitats clicant aquí.

Us esperem el proper dilluns amb la il·lusió i l’alegria de retrobar-nos.