Skip to content

Activitats de Sala

CICLO WATTS

Activitat amb tècnic presencial sobre una bicicleta estàtica. Amb el suport audiovisual de la sala, l’usuari/a es traslladarà a espais reals i espectaculars, com si fos un ciclista. Feu el vostre FTP i amb el lector de watts podreu saber en quina àrea i zona d’entrenament esteu treballant per aconseguir els vostres objectius de forma fiable.

VIRTUAL CYCLING

Activitat sense tècnic presencial. Les sessions virtuals les imparteixen tècnics de Fit4life d’Aplifit en diferit. Els recorreguts es projecten sobre pantalla, són paisatges reals i inspiradors, amb enregistraments d’alta qualitat.

ABD

Activitat dirigida i de curta durada que es realitza amb l’objectiu de tonificar la musculatura abdominal. Activitat muscular de mitja-alta intensitat.

BODYPUMP

Programa de la franquícia Les Mills en el qual l’usuari/a segueix, al ritme de la música, els exercicis marcats pel tècnic/a. S’assoleixen efectes beneficiosos ràpidament, a través de la despesa calòrica elevada, mentre es tonifiquen els músculs del tot el cos. Activitat muscular d’intensitat mitja/alta.

HIIT (High Intensity Interval Training)

Es tracta d’un entrenament intervàlic d’alta intensitat que combina temps curts de treball i recuperació amb exercicis de dificultat baixa però d’un gran consum energètic. Tot plegat per assolir grans beneficis metabòlics en poc temps.

CROSS ROYAL

En aquesta activitat aprendràs els aspectes bàsics de l’entrenament creuat, millorant la condició física, coordinació, tècnica i postura.

CORE TRX

Activitat en la que es realitzen moviments en suspensió a través de corretges ancorades al sostre i carregant el propi pes corporal. Exercicis enfocats al treball de la zona abdominal i gluti. Intensitat mitja/alta.

SCULPT BOOTY

Entrenament específic per a la millora dels nivells de força i massa muscular dels músculs del gluti i del tren inferior. Es treballa la correcció tècnica i l’aplicació de la intensitat adequada.

STRETCHING

Activitat orientada a la millora de la flexibilitat a través d’exercicis d’estiraments i tècniques de control respiratori. Una combinació que ajuda a relaxar el cos i la ment. Activitat de baixa intensitat.

IOGA INTEGRAL

El ioga integral es construeix sobre la base del Hatha Ioga (ioga físic), i el combina amb altres tècniques de treball físic, de mobilització energètica i control de la respiració amb l’objectiu de desbloquejar el cos, facilitar que circuli lliurement l’energia i aprofundir en l’atenció plena per afavorir la meditació. Des del ioga integral no es tanquen les portes a cap disciplina o tècnica si aquesta permet aconseguir connexió més plena i autèntica.

HATHA IOGA

Hatha Ioga significa “disciplina de força”, una força que busca l’equilibri de les polaritats interior. “Ha-” significa sol i representa l’energia més activa del nostre cos i “-tha”, lluna, que es vincula a la relaxació i el descans. El Hatha Ioga treballa la consciència corporal amb la flexibilitat i el control de la respiració mitjançant les àssanes, el pranayama i la meditació.

ASHTANGA IOGA

Ashtanga Ioga és una pràctica que et convida a treballar la ment a través de la corporeïtat. La pràctica d’Ashtanga Ioga a Royal és d’iniciació, la seqüència sempre serà la mateixa: el moviment creat genera calor i requereix força i condició física. Com a conseqüència de la pràctica constant, guanyes flexibilitat.

IOGA VINYASA

 El Hatha Vinyasa és un ioga actiu, dinàmic i intens, on tonificarem profundament la musculatura i flexibilitzarem el cos amb la repetició d’àssanes. El Hatha Vinyasa revitalitza tot l’organisme millorant la circulació de la sang i activant el sistema nerviós, despertant la coordinació entre moviment i respiració i, per tant, aportant plena consciència.

IOGA POWER VINYASA

Vinyasa Power és una pràctica dinàmica, física i fluida on es tonifica tot el cos. Es treballa la flexibilitat, la força i la resistència. Cerca la coordinació entre el moviment (àssanes) i la respiració per afavorir la tranquil·litat mental i emocional.

AD MOVE

Activitat orientada a la millora de l’amplitud de moviment i la flexibilitat, a través d’exercicis específics.

GYM GOLD

Sessió especialment dissenyada per millorar i mantenir el nivell de condició física ideal per frenar o disminuir els efectes de l’envelliment, mantenir l’autonomia física i divertir-se en un ambient agradable realitzant un treball de baix impacte, tonificació general i coordinació bàsica. Activitat d’intensitat baixa, sense coreografia.

CORE

Entrenaments en petit grup destinats a la millora de la força i postura de la part mitja del tronc denominada “core”.

ZUMBA & ZUMBA GOLD

Activitat ballada i coreografiada amb ritmes musicals llatinoamericans com la salsa, el merengue, la samba, el reggaeton o la cumbia. Les sessions “Zumba Gold” s’adapten a un perfil d’usuaris d’edat avançada o amb problemes articulars, amb moviments i dinàmiques de baixa intensitat.

SCULPT

Entrenament específic per a la millora dels nivells de força i massa muscular de la musculatura principal del cos. Es treballa la correcció tècnica i l’aplicació de la intensitat adequada.

SCULPT ARMS

Entrenament específic per a la millora dels nivells de força i massa muscular dels músculs de les extremitats superiors. Es treballa la correcció tècnica i l’aplicació de la intensitat adequada.

HBX

Activitat intervàlica d’alta intensitat que combina diferents arts marcials (kick boxing, karate, grapling, jujitsu o capoeira) amb exercicis de fàcil execució i molt divertits, amb l’objectiu de millorar el metabolisme cardiovascular, els nivells de força, velocitat i coordinació.

SPARTAN ROYAL

Activitat d’alta despesa calòrica on es combinen exercicis funcionals i d’autocàrregues amb d’altres, per millorar la resistència i l’agilitat. Activitat mixta d’alta intensitat.

PILATES

Activitat on es treballa el cos com un tot, des de la musculatura més profunda fins la més perifèrica a fi d’assolir un control precís del cos de forma saludable. Millora la força i la flexibilitat. Activitat muscular d’intensitat mitja.

CROSS ROYAL ESSENTIAL

Activitat d’iniciaciació en l’entrenament creuat. Aprendràs els aspectes tècnics essencials, millorant el teu rendiment i mobilitat en general.

MOBILITY

Activitat en grup reduït que avalua la capacitat de moviment específic través d’un test inicial i la millora a través de l’alliberació miosfacial i l’activació neuromuscular.

ROYAL RUNNING

Activitat cardiovascular en la que a través de la tècnica de carrera, es realitzen recorreguts per Tarragona i el espais naturals propers. Es combina l’asfalt i el trail, treballant la salut des d’una perspectiva de millora física integral. Es plantegen reptes i curses per gaudir a fons d’aquesta experiència apta per tots els nivells. La secció Running s’organitza en funció de les necessitats del grup.

WALKING OUTDOOR

Activitat cardiovascular de baix impacte en la que es realitzen sessions de 50min-1h caminant pels voltants del centre esportiu gaudint de la natura i dels paisatges propers de Tarragona.

Tipus d'activitat

Intensitat