Skip to content

Boutiques d'especialitats

ESPECIALITATS

LES NOSTRES BOUTIQUES

En l’èxit d’una bona sessió dirigida hi intervenen molts factors. Entre ells, l’espai i l’especialització dels tècnics és fonamental.

Cada disciplina requereix diferents condicions per a la seva execució. Els espais-boutique ofereixen un entorn específic per categoria d’activitat, des d’un enfocament personalitzat i en el que la qualitat tècnica dels coordinadors de la sessió és determinant. Tenim un staff tècnic brutal!

BOUTIQUE

ROYAL ASHRAM

L’adequació de la sala fan possible practicar diferents modalitats i intensitats de Ioga (Vinyasa, Hatha, Ashtanga, Integral) així com sessions de meditació, pilates i altres experiències que afavoreixen el teu desenvolupament físic, mental i espiritual.

BOUTIQUE

BOX ROYAL

L’actual espai BOX et permet desenvolupar al màxim totes les àrees físiques amb els programes d’entrenament creuat Cross Royal i Spartan Royal, a més de les sessions orientades al treball de força i l’estètica d’Sculpt Arms & Booty!

BOUTIQUE

ROYAL WATTS

A l’espai CICLO WATTS podràs assolir el màxim benefici utilitzant els últims mètodes d’entrenament i control de la intensitat a través de la potència.

BOUTIQUE

ROYAL HBX

Descobreix la nova sala HBX, l’espai on treballar el mètode d’entrenament programat que millora la teva força, mobilitat i velocitat. El nostre programa d’HBX Boxing és, a més, una oportunitat perfecta per alliberar-te de l’estrès.