Skip to content

Escoles esportives

ESCOLES ESPORTIVES

ADULTS

Les escoles esportives d’adults mantenen els cursos de pàdel, que coordina el tècnic Lucas Barbiero, i es realitzen de dilluns a divendres en horari de tarda.

L’escola de judo, a través del Club Judo Dojo Tarraco, amb el mestre Javier Rodríguez, enceta la seva 7a temporada a Royal Tarraco. Una altra escola és la de natació per adults, que té lloc els divendres per la tarda i que realitza Gio Palenzuela i David Cuadrat.

ESCOLES ESPORTIVES

INFANTS

Les escoles esportives infantils d’aquest curs compten amb una nova edició de Zumbakids, una classe de ball i expressió corporal on els més petits s’ho passaran d’allò més bé amb la seva monitora Sara Viñas. Les classes s’imparteixen els dimarts (de 5 a 8 anys) i els dijous (de 9 a 14 anys) a partir de les 17:30 h.

Per altra banda, es mantenen els grups de natació destinats a infants de 3 a 15 anys. Aquests cursos es realitzen de dilluns a divendres en horari de tarda, de 17:30 a 19:45 h i els imparteixen els tècnics David Cuadrat i Gio Palenzuela.

El Club Judo Dojo Tarraco realitza classes de judo per totes les edats i nivells. Començant amb un grup per nens de 4 i 5 anys, oferint diversos grups per la primària, per adolescents i adults. Hi han grups de competició i no competitius, amb opcions de sessions únicament de judo de peu o de judo de terra. El professor de l’activitat és Javier Rodríguez.

Relacionat amb els esports de raqueta, Royal Tarraco acull l’escola de pàdel infantil, que imparteix el tècnic Lucas Barbiero, de dilluns a divendres a les 17:30 h (de 6 a 15 anys).

Novetats

Per aquesta nova temporada, Royal Tarraco comptarà amb dues escoles més:

Escola de CrossKids els dilluns de 17:30 a 18:15 per a infants de 6 a 9 anys i els dimecres a la mateixa hora per a infants de 10 a 14 anys.

Escola de IogaKids per a infants de 6 a 12 anys els dilluns i els dimecres de 17:30 a 18:15.

Contacta

amb nosaltres