Skip to content

Escoles esportives

ESCOLES ESPORTIVES

ADULTS

Les escoles esportives d’adults mantenen els cursos de pàdel, que coordina el tècnic Lucas Barbiero, i es realitzen en horari de tarda.

L’escola de judo, a través del Club Judo Dojo Tarraco, amb el mestre Javier Rodríguez, enceta una nova temporada a Royal Tarraco amb grups per tots els nivells.

L’escola de natació per adults es du a terme els divendres a la tarda, i està dirigida per Gio Palenzuela.

ESCOLES ESPORTIVES

INFANTS

Les escoles esportives infantils d’aquest curs compten amb una nova edició de Zumbakids, una classe de ball i expressió corporal on els més petits s’ho passaran d’allò més bé amb la seva monitora Sara Viñas.

També oferim l’Escola de CrossKids els dilluns i els dimecres de 17:30 a 18:15 per a infants de 8 a 14 anys, el tècnic Rafa Barbero.

Per altra banda, es mantenen els grups de Natació destinats a infants de 3 a 15 anys. Aquests cursos es realitzen de dilluns a divendres en horari de tarda i els imparteixen els tècnics David Cuadrat i Gio Palenzuela.

El Club Judo Dojo Tarraco realitza classes de judo per totes les edats i nivells. Començant amb un grup per nens de 4 i 5 anys, oferint diversos grups per la primària, per adolescents i adults. Hi han grups de competició i no competitius, amb opcions de sessions únicament de judo de peu o de judo de terra. El professor de l’activitat és Javier Rodríguez.

En referència als esports de raqueta, Royal Tarraco acull l’escola de pàdel infantil, que imparteix el tècnic Lucas Barbiero, de dilluns a dijous (de 6 a 15 anys).

descarrega tota la informació

Aquí tens totes les dades que t’interessen per apuntar-te a les nostres escoles, hi trobaràs també les mesures específiques que complementen el protocol de prevenció i seguretat enfront el COVID-19.

Contacta

amb nosaltres