SORTEIG 30 DIES GRATUÏTS: T’ho posem fàcil per començar a entrenar. Serà difícil deixar de fer-ho!

Bases legals del sorteig

1.- Entitat organitzadora i ubicació del sorteig
L’activitat promocional està organitzada per Royal Tarraco (FMO Tarragona S.L), amb domicili a Plaça Pere Clariana, 2 43391 – Vinyols i els Arcs- (Tarragona), a fi d’incrementar la notorietat de marca i d’ampliar l’abast de seguidors al perfil social d’Instagram.

2.- Persones a les que es dirigeix el sorteig i requisits de participació
Poden participar del sorteig tant els abonats/des del centre, com els no abonats/des.
Per poder participar del sorteig és imprescindible:

  • Tenir 16 anys o més
  • Ser seguidor del perfil @royaltarraco a Instagram
  • Fer like a la publicació sobre el sorteig.
  • Etiquetar 2 amics a través d’un comentari a la publicació del sorteig.

Queden exclosos de participació al sorteig els treballadors de l’entitat organitzadora.
No hi ha restriccions d’àmbit territorial.  La participació al sorteig és gratuïta.
Per garantir la transparència del sorteig, els guanyadors seran seleccionats de forma aleatòria a través de l’aplicació AppSorteos (app-sorteos.com).

3.- Dates del sorteig
El període per participar comprèn del 17 de febrer al 22 de febrer de 2021.
Els guanyadors es publicaran entre el 23 i el 24 de febrer de 2021 a través de la mateixa xarxa social d’Instagram.

4.- Premis del sorteig
El sorteig s’anunciarà al perfil social de @royaltarraco, i es convidarà els usuaris/es a participar-ne (1) seguint el perfil (2) fent like a la publicació del sorteig (3) etiquetant dos amics als comentaris del post del sorteig.

Se sortejaran 4 premis de 30 dies de franc d’accés i ús de les instal·lacions i el seus serveis del centre esportiu Royal Tarraco, inclosos dins la quota d’abonament BÀSIC ADULT. El valor d’un abonament bàsic per adults té un cost de 59€ al mes.

Els guanyadors seran seleccionats de forma aleatòria a través de l’aplicació AppSorteos (app-sorteos.com).

5.- Comunicació dels guanyadors
El nick name dels 4 guanyadors es publicarà en un post a la secció de notícies del perfil @royaltarraco, entre el 23 i el 24 de febrer. A més, es contactarà amb ells a través del xat privat d’Instagram a fi de confirmar les dades personals de cada un d’ells i concretar una cita per formalitzar l’efectuació del premi.

Si un cop passats 5 dies naturals des del contacte per xat privat amb el guanyador, aquest no es posa en contacte amb el centre per a la confirmació de dades i la formalització del premi, perdrà la condició de guanyador i es contactarà amb el suplent (també triat aleatòriament entre les persones que acompleixin requisits a través d’AppSorteos.)

El premi es formalitzarà a la recepció del centre esportiu Royal Tarraco (C/Sant Auguri, núm. 5 – Tarragona-) on el mateix director es farà una fotografia amb els guanyadors per, posteriorment, fer-ne difusió a través de les xarxes socials.

La persona guanyadora NO podrà traspassar el premi a un amic/conegut. En el cas que no pugui beneficiar-se, es tornarà a sortejar el premi.

En cas que el sorteig no compti amb un mínim de 10 participants serà declarat desert. Els premis no es podran modificar o substituir sota cap circumstància per qualsevol altre objecte o compensació en metàl·lic.

6.- Responsabilitat de l’empresa
L’empresa organitzadora es reserva el dret d’escurçar, prorrogar, modificar o cancel·lar aquest sorteig si així ho considera convenient o si ocorreguessin supòsits especials que impedeixin la realització del mateix.

Igualment, Royal Tarraco (FMO Tarragona S.L), es reserva el dret d’eliminar fotos o comentaris que no s’adeqüin a la seva filosofia d’empresa o que es considerin ofensives per a altres internautes.

Royal Tarraco (FMO Tarragona S.L), no es farà responsable de les afirmacions que terceres persones facin a través de la xarxa social i es reserva el dret de dur a terme les actuacions judicials que cregui pertinents contra les mateixes.

Tampoc es responsabilitza dels danys o perjudicis que poguessin ocórrer en el moment en què el guanyador gaudeixi del premi.

7. Tractament de les dades personals
Les dades personals facilitades seran incorporades a un fitxer automatitzat, propietat de Royal Tarraco (FMO Tarragona S.L). El tractament de les mateixes es realitzarà de conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i en la Llei 34/2002 de 11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic.

Royal Tarraco (FMO Tarragona S.L) es reserva el dret d’informar els participants de les promocions i accions comercials que l’empresa dugui a terme posteriorment per qualsevol mitjà.

8. Llei aplicable
Per a tot el que no s’especifica en aquestes bases legals de sorteig a Instagram, la promoció s’ha de sotmetre a la normativa espanyola que estigui en vigor en aquell moment.

En cas de litigi resoldran la contesa els Jutjats i Tribunals de Tarragona, sense perjudici del fur que pogués correspondre segons la normativa aplicable.

9. Acceptació de les bases d’aquest sorteig
En participar del sorteig i donar les teves dades personals estàs acceptant de forma expressa les anteriors bases del sorteig. En cas que desitgis obtenir més informació et pot posar en contacte amb l’empresa organitzadora trucant al següent número de telèfon (977 251 371) o enviant un correu electrònic a (admin@royaltarraco.es).