ROYAL TARRACO 2022: una experiència única!

A Royal Tarraco arrenquem el nou any amb un seguit de propostes que us anirem desvetllant en les properes setmanes. Estem convençuts que amb el nostre compromís, esforç i entusiasme la teva experiència al nostre centre esportiu et situarà allà on tu vols: tornar a ser protagonista de la teva vida!

És molt important per a nosaltres posar-te al centre de la nostra tasca diària, i això implica oferir-te un programa integral que et permeti cuidar el teu cos i la teva ment, proposar-te nous reptes i objectius, i descobrir espais per créixer personalment. Avui, 10 de gener, obrim un nou període a Royal Tarraco i comptem amb tu per omplir el 2022 d’experiències úniques! A més, fins el 28 de febrer la matrícula d’inscripció al centre és gratuïta.

Aquest serà l’any de la primera participació d’un equip Royal a la Titan Desert, la famosa carrera de mountain bike per etapes al Marroc. Seguirem també acompanyant-vos amb reptes esportius engrescadors, podreu accedir a un complet programa de tallers i activitats, i no faltaran espais per enfortir la vostra salut i potenciar els vostres talents.

La ciutat de Tarragona mereix un espai que posi en el centre a les persones i que miri al futur amb esperança i entusiasme. Aquest és el nostre propòsit d’any nou. Per això, et convidem a seguir les properes comunicacions que farem a través de les nostres xarxes socials, a la recepció del centre i per correu electrònic. Ets una peça clau!

Estem a la teva disposició per qualsevol dubte o suggeriment a través del correu electrònic admin@royaltarraco.es i per telèfon al 977 251 371.

Viu l’experiència Royal!