Celebra el #Castaween amb nosaltres!

El proper dilluns, 30 d’octubre, celebrem amb tu Halloween i la Castanyada amb una proposta que no et deixarà indiferent!

A les 18.30h, tenim preparades tres Màster Classes simultànies d’HBX, Cross Essential i Zumba! 

Vine disfressat i guanya el premi del jurat! 

 Pots participar al concurs de forma individual o en grup. S’otorgarà un premi per la millor disfressa individual i un altre premi per la millor disfressa grupal. Per participar del sorteig has de tenir 16 anys o més i ser abonat/da del centre.

Els guanyadors/es del concurs es coneixeran en finalitzar les Màsters simultànies, un cop tots reunits a la Sala Tarraco. Publicarem els noms dels afortunats/es a les xarxes socials del centre esportiu i els premiats podràn recollir el  premi en el mateix moment del veredicte. En aquell moment, es realitzarà la fotografia amb tècnics i premiats, per poder fer-ne difusió a les xarxes socials, sempre considerant la llei aplicable pel que fa al tractament de dades i als drets d’imatge.

Apunta’t a les Màsters a través de l’APP del centre i prepara la teva disfressa més terrorífica!