El Carnaval s’apodera de Royal Tarraco!

Torna la festa més esbojarrada de l’any i volem celebrar-la amb vosaltres! Hem preparat les millors Màster Classes de Carnaval i, si vens disfressat, pots guanyar una mensualitat gratuïta! Pren nota, i reserva plaça!

Màster Classes de Carnaval:

 • Dilluns 05/02, a les 19.30 h: Zumba amb Viviana i Paola
 • Dimecres 07/02, a les 15.30 h: Ciclo Watts amb Vidal i Gerard
 • Dijous 08/02, a les 10.15 h: Aquagym amb Laura i Mati

Els conductors de cada sessió triaran la millor disfressa! Més abaix trobaràs totes les condicions del concurs!

Estem a la teva disposició per qualsevol dubte o suggeriment a través del correu electrònic admin@royaltarraco.es i per telèfon al 977 251 371. Viu l’experiència Royal!

_________________________________

BASES LEGALS DEL CONCURS CARNAVAL 2024

1.- Entitats organitzadores i ubicació del concurs
L’activitat promocional està organitzada per Royal Tarraco (FMO Tarragona S.L), amb domicili a Plaça Pere Clariana, 2 43391 – Vinyols i els Arcs- (Tarragona) per tal d’afavorir la participació i la motivació dels usuaris/es del centre.

2.- Persones a les que es dirigeix el concurs i requisits de participació
Poden participar al concurs els abonats/des del centre esportiu Royal Tarraco. Per poder participar del concurs és imprescindible:

 • Tenir 16 anys o més (*)
 • Participar a alguna de les Màster Classes organitzades amb disfressa.

Els guanyadors/es de cada sessió els triaran els tècnics conductors de cada Màster Class de Carnaval aquí previstes:

 • Màster Class de Zumba: dilluns 5 de febrer a les 19:30 h
 • Màster Class de Ciclo Watts: dimecres 7 de febrer a les 15:30 h
 • Màster Class d’Aquagym: dijous 8 de febrer a les 10:15 h

(*) Si el guanyador és menor d’edat haurà de rebre el premi en el seu nom una persona major d’edat.

Queden exclosos de participació al concurs els/les treballadors/es de l’entitat organitzadora. No hi ha restriccions d’àmbit territorial.  La participació al concurs és gratuïta.

3.- Dates del concurs
Les dates de concurs són els dies 5, 7 i 8 de febrer en l’horari previst per cada Màster Class.

 • Màster Class de Zumba: dilluns 5 de febrer a les 19:30 h
 • Màster Class de Ciclo Watts: dimecres 7 de febrer a les 15:30 h
 • Màster Class d’Aquagym: dijous 8 de febrer a les 10:15 h

El/la guanyador/a es coneixerà el mateix dia al finalitzar la corresponent Màster Class de Carnaval.

4.- Premis del concurs
El concurs s’anunciarà als perfils socials de @royaltarraco i es convidarà els usuaris/es a participar-ne amb la seva disfressa a les Màster Classes organitzades.

El premi consisteix en una mensualitat gratuïta per la millor disfressa de cada sessió programada. Per tant, en total es faran efectives 3 mensualitats gratuïtes. No es poden acumular premis, és a dir, no pot guanyar més d’un cop un mateix usuari.

5.- Comunicació dels guanyadors/es
El guanyador/a es decidirà al finalitzar la Màster Class corresponent, segons el criteri dels tècnics que condueixen la sessió.

Es farà entrega simbòlica del premi en finalitzar cada Màster Class, i el guanyador/a es farà una foto per fer-ne difusió a les xarxes. La mensualitat gratuïta s’aplicarà en la propera tramesa de rebuts disponible.

La persona guanyadora NO podrà traspassar el premi a un amic/conegut.

Els premis no es podran modificar o substituir sota cap circumstància per qualsevol altre objecte o compensació en metàl·lic.

6.- Responsabilitat de l’empresa
L’empresa organitzadora es reserva el dret d’escurçar, prorrogar, modificar o cancel·lar aquest concurs si així ho considera convenient o si ocorreguessin supòsits especials que impedeixin la realització del mateix.

7.- Tractament de les dades personals
Les dades personals facilitades seran incorporades al fitxer automatitzat, propietat de Royal Tarraco (FMO Tarragona S.L). El tractament de les mateixes es realitzarà de conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i en la Llei 34/2002 de 11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic.

Royal Tarraco (FMO Tarragona S.L) es reserva el dret d’informar els participants de les promocions i accions comercials que l’empresa dugui a terme posteriorment per qualsevol mitjà.

9.- Llei aplicable
Per a tot el que no s’especifica en aquestes bases legals, la promoció s’ha de sotmetre a la normativa espanyola que estigui en vigor en aquell moment. En cas de litigi resoldran la contesa els Jutjats i Tribunals de Tarragona, sense perjudici del fur que pogués correspondre segons la normativa aplicable.

10.- Acceptació de les bases d’aquest concurs
S’accepten aquestes bases legals en tant que es participa disfressat de qualsevol de les Màster Classes organitzades a tals efectes. En cas que desitgis obtenir més informació et pots posar en contacte amb l’empresa organitzadora:

ROYAL TARRACO –  trucant al següent número de telèfon (977 251 371) o enviant un correu electrònic a admin@royaltarraco.es