Skip to content

Instal·lacions

Diseño sin título (34)

Recepció

El nostre departament comercial i d’atenció al client t’informarà de qualsevol dubte que tinguis.

Sala Cardio-min

Sala Cardio

Espai on treballar de manera específica la teva resistència cardiovascular. Hi trobaràs tot tipus de màquines cardiovasculars, bicicletes, aparells de rem, cintes de córrer, el·líptiques i màquines de step. Millora la teva forma física pas a pas.

Àrea fitness welcome-min

Sala Fit - Welcome

Espai dedicat al teu treball de força i tonificació. Hi trobaràs un gran equipament de màquines guiades i pes lliure. Gràcies al sistema Life Fitness de politges, aconseguiràs tot el teu propòsit d’una manera segura i eficaç on podràs treballar tots els grups musculars.

Royal Strenght-min

Sala Royal Strenght

Espai polivalent on gaudiràs d’una zona cardiovascular, una zona de pes lliure, maquinària de musculació i circuit cardiovascular i de tonificació. A més a més, s’hi realitzen activitats dirigides de forma express. Espai exclusiu femení.

Capçalera Sala Tarraco Royal Tarraco

Sala Tarraco

Sala dedicada a una part de les activitats dirigides del centre. En espai ampli i confortable amb capacitat per a quasi 100 persones.

Sala Fitness-min

Sala Fitness

Explora la nostra Sala Fitness, amb dues àrees diferents: la Convergent, per un entrenament lliure amb press banca i rack multifuncional, i la Free Weight, amb màquines de càrrega de discos i multiestacions.

Sala Royal Watts

Espai destinat exclusivament a les classes de Ciclo Watts (45 min) i Visual Cicling (45 min).

Box Royal

Espai de 130 m² destinat específicament a la realització d’activitats funcionals i metabòliques, En aquest espai multifuncional es realitzen activitats dirigides com CROSSROYAL, HIIT, SPARTAN ROYAL, SCULPT ARMS, SCULPT BOOTY, ZUMBA STONG entre d'altres. En certes franges horàries, hi podràs accedir a fer entrenament lliure (open box), sempre sota la supervisió d’un tècnic.

Capçalera Sala Club Judo Dojo Tarraco

Club Judo Dojo Tarraco

Espai destinat al Club Judo Dojo Tarraco per realitzar l’activitat de judo en la seva escola infantil, primària, adolescents i adults amb grups d'iniciació, iniciats i competició. També s’hi realitzen cursos puntuals de defensa personal.

El Club Judo Dojo Tarraco és un dels dojos més grans de la província de Tarragona, amb un espai climatitzat de 130 m2 de tatami. El seu professor és Javier Rodríguez (Llicenciat en EF i professor especialista al propi INEFC, ENTRENADOR NACIONAL i cinturó negre 4t dan) i compta amb diferents tècnics, entre ells Wendy De La Fuente (2n dan i 3r d’Espanya).

Sala Royal HBX

Nou espai orientat al treball funcional amb el sistema de entrenament d'HBX totalment equipada i preparada especialment per les sessions d'HBX Boxing.

Piscina Climatitzada

Piscina climatitzada de 20x6 metres on podràs nedar en horari de bany lliure i realitzar activitats dirigides aquàtiques. També s’hi realitzen cursets de natació tant per a nens com per a adults. A més a més compta amb una zona per al bany de vapor i la sauna.

Piscina d'Estiu

A la piscina exterior podràs gaudir d’un bany refrescant per combatre les altes temperatures estiuenques. Espai equipat amb solàrium i zona d’hamaques.

Pistes de pàdel

2 pistes de pàdel al teu abast per jugar amb amics i socis. Durant la setmana també s’hi realitza l’escola de pàdel per tal de perfeccionar i millorar la tècnica. Els dissabtes al matí tens la possibilitat de jugar un Torneig Americà obert a socis i a alumnes de l’escola.

Diseño sin título (33)

Vestidors

Espais amplis i confortables equipats amb guixetes d’ús puntual, dutxes individuals, serveis, assecadors i dispensadors de sabó. Hi trobaràs 2 vestidors per a socis (femení i masculí) i 2 vestidors col·lectius per a les escoles esportives.

RT_WEB

Pàrquing Interior i Exterior

No perdis temps buscant aparcament. Royal t’ofereix aparcament gratuït.

Royal Outdoor

Espai a la zona exterior on es realitzen classes de tot tipus com Spartan Royal, Hiit, Body Pump, Zumba i molt més.

RT_WEB

Royal Healthy Food

Gaudeix d’un refrigeri, esmorzar o menjar a la nostra Healthy Coffee Royal. Troba’t amb els amics d’entrenament i gaudeix d’uns magnífics batuts de fruita natural i del menjar saludable que oferim a la nostra carta. Cuida’t també per dins amb Royal.