Master Show Class Santa Tecla’21

El proper dimarts, 21 de setembre, celebrem Santa Tecla amb una Màster Show Class d’Spinning, Zumba i Aquagim. Els millors professionals celebrant la salut i l’activitat física en un entorn 100% segur!

Pren nota dels detalls i suma’t a la celebració!

  • A les 19h: Zumba i Aquagim, amb les tècniques del centre Royal Tarraco Viviana Travaglini, Paola Herrera & Sara Viñas.
  • A les 20h: Spinning, amb José Vidal, coordinador del centre Royal Tarraco, i amb Carlos Gil director de Bike Live, Master Trainer Internacional en Stages Cycling, psicòleg esportiu, i ambaixador de “Si jo puc, tu també”, entitat per la visibilitat de l’epilèpsia a Tarragona.

Una oportunitat per visibilitzar l’epilèpsia!

Durant la jornada, “Si jo puc, tu també” #Epilep, l’entitat per a la visibilització de l’epilèpsia a Tarragona, participarà de l’esdeveniment amb una mostra de productes i materials de difusió que ens ajudaran a prendre consciència d’aquesta realitat. A més, l’equip tècnic i professional de Royal Tarraco i Royal Escola de Formació rebran una sessió formativa per tal de identificar malalties com l’epilèpsia i la responsabilitat de treballar al servei de les persones, acceptant la diversitat, celebrant la diferència i construint entre tots i totes una societat més inclusiva, més lliure i més feliç.

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia a través de la recepció del centre, per telèfon (977 251 371) o per email (admin@royaltarraco.es). Places limitades segons aforaments vigents. L’ús de la mascareta és obligatori en espais tancats.