Ets protagonista: totes les novetats d’aquest nou curs!

Des de Royal Tarraco iniciem el nou curs 2021-22 compartint amb tu aquesta nova etapa que comença per tots i totes, convençuts que l’activitat física i l’esport són un important aliat per recuperar l’entusiasme, la il·lusió i les ganes d’assolir els reptes que ens proposem.

Ho tenim tot preparat: volem fer nostres els teus propòsits, i acompanyar-te en el teu desenvolupament, entrenant plegats la teva salut. Els nostres protocols garanteixen que, en activitats interiors i exteriors, puguis dur a terme les teves rutines i sentir-te acompanyat pels nostres professionals, cuidant tots els detalls.

Estrenem horari d’activitats dirigides a partir del 04/10!

Noves propostes, i tota la intensitat que la tardor reclama perquè puguis cuidar-te amb els millors professionals, al teu ritme i segons els teus objectius. Activitats en interior i també a l’aire lliure, on podràs entrenar més còmodament sense mascareta. Consulta aquí els nous horaris!

Últims dies per inscriure’s a les Escoles Esportives!

Amb el mes d’octubre iniciem de nou les Escoles Esportives. T’oferim un programa que afavoreix especialment el desenvolupament físic, social i emocional de petits i grans a través d’activitats com el Cross Kids, el  Zumba Kids, el  Ioga Kids, la Natació, el Judo o el Pàdel. Consulta tota la informació a l’espai web! 

Nous cursos a Royal Escola de Formació!

En les properes setmanes,  Royal Escola de Formació inicia nous cursos per a treballadors/es. Per exemple, el curs de Microsoft Excel Nivell Avançat, o el de Community Manager. Són oportunitats per optimitzar la teva tasca professional i recursos fer realitat els teus somnis!

Hem preparat un conjunt de serveis i activitats que t’ajudaran a sentir-te bé, a estimar-te i a descobrir la teva millor versió. Forma part de la nostra missió, i d’allò que inspirem a l’alumnat que preparem cada dia a Royal Escola de Formació, l’entitat educativa que més professionals del fitness forma a Catalunya.

A més,  fins el 31 d’octubre, oferim la matrícula al centre gratuïta. Si tens amics o companys interessats a reactivar les seves rutines i que no coneguin les nostres instal·lacions, convida’ls a visitar-nos! Només han d’enviar un correu electrònic a admin@royaltarraco.es, o apropar-se a la recepció del centre, a fi de garantir la limitació d’aforament als nostres espais.

Gràcies per la teva confiança! Fins aviat!