Viure amb alegria! Victor Küppers a Tarragona, només per a tu!

Arranquem l’any amb una proposta d’activitats per aprofitar al màxim les experiències personals i les circumstàncies socials per créixer personalment i viure amb alegria.

El tret de sortida d’aquesta nova etapa a Royal Health & Fitness Clubs el donarà Victor Küppers, l’excepcional conferenciant motivacional a qui hem encarregat la missió de contagiar-nos d’optimisme i d’ensenyar-nos a gestionar l’entusiasme. Una oportunitat exclusiva i gratuïta per a tots els abonats/es dels nostres centres esportius i per a l’alumnat i exalumnat de Royal Escola de Formació.

Serà el proper divendres 18 de febrer a les 19.30h, al Teatre Tarragona, un ocasió per trobar-nos, per créixer personalment i per presentar, també, totes les propostes i activitats que durem a terme en els propers mesos.

Com has de fer per apuntar-te? És important que revisis el correu electrònic que t’hem fet arribar. Per qualsevol dubte, posa’t en contacte amb nosaltres a través del email events@royalfitness.cat. També pots dirigir-te a la recepció dels nostres centres!

No et pots perdre aquesta oportunitat única! Comptem amb tu per omplir d’alegria aquest 2022!