Nova secció Running Royal!

A punt d’iniciar el mes de març, et compartim la proposta d’entrenament per a runners que arrencarem el proper dimarts.

Cada dia són mes les persones que troben en el running una completa activitat cardiovascular amb múltiples beneficis per a la salut integral. Des de Royal Tarraco, volem animar-te a formar part d’aquesta nova secció conduïda per professionals que t’aconsellaran i et guiaran adequadament.

Tots els dimarts i dijous, de 10h a 11h i/o de 18.30h a 19.30h, aquesta nova secció acompanyarà el teu entrenament oferint-te pautes, rutines i un espai de socialització únic per compartir experiències i preparar-te per a competicions de diferents nivells. A més, ens trobarem en caps de setmana alternatius per participar de diversos trails.

Deixa el teu contacte a la recepció del centre, i t’afegirem al grup de WhatsApp on penjarem les dinàmiques d’entrenament, els tracks de les rutes, els millors consells i les experiències d’altres companys/es.

Per qualsevol dubte o suggeriment estem a la teva disposició a través del correu admin@royaltarraco.es o del telèfon 977 251 37.

Entrena amb nosaltres! Junts enfrontarem nous reptes!