ROYAL FASHION WEEK & TITAN DESERT TEAM 2022

A Royal Health & Fitness Clubs estem de celebració. Volem compartir amb tu la nova oferta de roba esportiva per a tècnics/-es i usuaris/-es, i fer la presentació oficial de l’equip Royal que enguany participa de la cursa per etapes Titan Desert 2022 al Marroc.

La nova col·lecció de roba ha estat pensada per gaudir d’experiències esportives òptimes amb peces modernes, lleugeres i confortables, pensades per a cada tipus d’activitat. El mateix dia podreu adquirir les peces de roba que us presentarem.

Ho farem amb una autèntica desfilada Fashion Week i… movent l’esquelet! Música, Zumba, i una recreació de les condicions de la competició Titan per als amants de la bici! No t’ho pots perdre! Pren nota de tots els detalls:

Horari de la jornada:

  • Presentació de la jornada, desfilada i connexió en directe amb Royal Lleida: a les 10.30h (Espai Royal Outdoor)
  • Màster de Zumba, a les 11h
  • Màster d’Spinning i presentació de l’equip Royal Titan Desert 2022, a les 12h
  • Vermouth electrònic amb DJ Danny fins a les 14h.
  • A més, el mateix dia a les 19h, l’equip Royal Titan Desert 2022 oferirà una Màster Class d’Spinning al Casal Municipal de Vinyols i els Arcs.

De l’11 al 17 de març, els usuaris/es que es presenten candidats/es a desfilar us explicaran els seus motius al nostre perfil d’Instagram. Vota (fent like) als teus candidats/es preferits! Els quatre més votats (dos nois i dos noies) seran els escollits! (Consulta les condicions a l’enllaç).

Tot plegat, ho celebrarem a l’espai Royal Outdoor! Apunta’t a través de la recepció del centre esportiu Royal Tarraco. Les places son limitades!

Recorda que estem a la teva disposició per qualsevol dubte o suggeriment a través del telèfon 977 251 371 i del correu electrònic admin@royalltarraco.es.

Una abraçada!