Bases legals candidats ROYAL FASHION WEEK

1.- Entitats organitzadores i ubicació del concurs

L’activitat promocional està organitzada per Royal Tarraco (FMO Tarragona S.L), amb domicili a Plaça Pere Clariana, 2 43391 – Vinyols i els Arcs- (Tarragona) a fi d’incrementar la notorietat de marca i difondre les activitats que organitza a través de les xarxes socials.

2.- Persones a les que es dirigeix el concurs i requisits de participació

Els participants del concurs (d’ara endavant, candidats/es) acompleixen els següents requisits:

  • Tenir 16 anys o més (*)
  • Son seguidors del perfil @royaltarraco a Instagram
  • Han enregistrat un vídeo exposant els motius de la seva candidatura
  • L’entitat (Royal Tarraco) puja en nom seu els vídeos al seu perfil social a Instagram.
  • Els guanyadors/es seran els protagonistes dels vídeos, abonats del centre o alumnat de Royal Escola de Formació.

(*) Si el guanyador/a és menor d’edat haurà de rebre el premi en el seu nom una persona major d’edat. La participació al concurs és gratuïta.

3.- Dinàmica i dates del concurs

El proper dissabte 19 de març es presentarà la nova col·lecció de roba esportiva Royal Tarraco per a tècnics i usuaris/es. Aquesta celebració es farà amb una desfilada de models. Les propostes per a tècnics les presentarà l’staff del centre. L’entitat necessita comptar amb 2 usuaris i 2 usuàries que desfilin amb les propostes per a abonats del centre.

S’han presentat voluntàriament 9 candidats que han enregistrat un vídeo per penjar a les xarxes socials del centre esportiu Royal Tarraco, exposant els motius pels quals “haurien de desfilar a la Royal Fashion Week”. Es penjarà un post/vídeo per candidat. Els seguidors de @royaltarraco a Instagram decidiran quines dues noies i dos nois volen que desfili, votant (fent like) als diferents vídeos. Els dos nois i les dues noies amb més likes seran els premiats.

Les candidatures podran votar-se de l’11 al 17 de març de 2022. Els guanyadors i les guanyadores es publicaran el 18 de març al perfil de @royaltarraco a Instagram.

El guanyador masculí absolut, triarà model de samarreta i el model que desestimi serà per al segon guanyador masculí.

La guanyadora femenina absoluta, triarà model de samarreta i el model que desestimi serà per a la segona guanyadora masculina.

4.- Premis del concurs

El premi del concurs és desfilar el proper 19 de març a la celebració de la Royal Fashion Week a Tarragona, lluint la nova samarreta tècnica o d’activitats dirigides que Royal Tarraco disposa per als seus usuaris/es.

A més, els/les models podran emportar-se gratuïtament la samarreta amb la que desfilin.

Hi hauran 4 premiats, entre els nois i les noies més votades:

  • Model masculí per a samarreta tècnica de sala.
  • Model femení per a samarreta tècnica de sala.
  • Model masculí per a samarreta d’activitats dirigides.
  • Model femení per a samarreta d’activitats dirigides.

El guanyador masculí absolut, triarà model de samarreta i el model que desestimi serà per al segon guanyador masculí.

La guanyadora femenina absoluta, triarà model de samarreta i el model que desestimi serà per a la segona guanyadora masculina.

Els participants han d’haver-se inscrit a l’acte del 19 de març a través de la recepció del centre esportiu Royal Tarraco.

5.- Comunicació dels guanyadors/es

Els nick name dels guanyadors/es es publicaran en un post a la secció de notícies del perfil a Instagram de  @royaltarraco. A més, es contactarà amb els guanyadors/es a través del xat privat a fi de confirmar les dades personals i concretar una cita per formalitzar l’entrega del premi i definir la talla que necessitaran els models.

La persona guanyadora NO podrà traspassar el premi a un amic/conegut. Si el dia de l’esdeveniment, no es presentessin els premiats, l’oportunitat de desfilar passarà automàticament al següent participant més votat per categoria.

6.- Responsabilitat de l’empresa

L’empresa organitzadora es reserva el dret d’escurçar, prorrogar, modificar o cancel·lar aquest concurs si així ho considera convenient o si ocorreguessin supòsits especials que impedeixin la realització del mateix.

Igualment, l’empresa organitzadora es reserva el dret d’eliminar fotos o comentaris que no s’adeqüin a la seva filosofia d’empresa o que es considerin ofensives per a altres internautes.

L’empresa organitzadora no es fa responsable de les afirmacions que terceres persones facin a través de la xarxa social i es reserva el dret de dur a terme les actuacions judicials que cregui pertinents contra les mateixes. Tampoc es responsabilitza dels danys o perjudicis que poguessin ocórrer en el moment en què el guanyador gaudeixi del premi.

7.- Tractament de les dades personals

Les dades personals facilitades seran incorporades al fitxer automatitzat, propietat de Royal Tarraco (FMO Tarragona S.L). El tractament de les mateixes es realitzarà de conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i en la Llei 34/2002 de 11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic.

Royal Tarraco (FMO Tarragona S.L) es reserva el dret d’informar els participants de les promocions i accions comercials que l’empresa dugui a terme posteriorment per qualsevol mitjà.

9.- Llei aplicable

Per a tot el que no s’especifica en aquestes bases legals de concurs a Instagram, la promoció s’ha de sotmetre a la normativa espanyola que estigui en vigor en aquell moment. En cas de litigi resoldran la contesa els Jutjats i Tribunals de Tarragona, sense perjudici del fur que pogués correspondre segons la normativa aplicable.

10.- Acceptació de les bases d’aquest concurs

En participar en el concurs i donar les teves dades personals estàs acceptant de forma expressa les anteriors bases del sorteig. En cas que desitgis obtenir més informació et pots posar en contacte amb l’empresa organitzadora:

ROYAL TARRACO –  trucant al següent número de telèfon (977 251 371) o enviant un correu electrònic a admin@royaltarraco.es