A l’abril ens omplim d’oportunitats per apreciar allò que ens envolta!

A punt d’iniciar el mes d’abril et volem compartir les propostes que hem preparat especialment per a tu!

02/04 Alimentació i Operació Bikini: salut o estètica?

Els nostres companys de Decathlon ens oferiran una xerrada per descobrir els problemes derivats d’una pèrdua de pes ràpida, i ens assessoraran per assolir els nostres objectius de forma correcta i sense riscos reals per a la nostra salut.

  • Horari: d’11h a 12h
  • Lloc: Centre esportiu Royal Tarraco
  • Inscripcions a la recepció del centre o bé clicant aquí.

05/04 Quiro Connexions: Salut d’Esquena (20h)

No et perdis el directe que la nostra tècnica Viviana Travaglini oferirà a través del canal d’instagram de Quiropràctica Específica amb tips per tenir cura de la nostra esquena!

09/04 Taller d’Hipopressius

Una  nova oportunitat per descobrir els avantatges dels exercicis hipopressius, amb recursos i tips per a persones de nivell inicial i avançat.

21/04 Restart Program: Fes brillar els teus talents! (19.30h)

El coach Àngel Garcia ens oferirà un espai ple de recursos per extreure el millor d’un mateix i fer que els nostres talents brillin i sumin en els reptes d’equip.

30/04 Dia Internacional de la Terra

Ens estimem el nostre entorn privilegiat i per celebrar-ho hem organitzat una neteja de bosc que culminarà amb un merescut pica-pica. No t’ho pots perdre!

A més, durant tot el mes d’abril continua la secció per a runners i les millors propostes d’activitats dirigides pels nostres tècnics cada dissabte.

Tenim moltes ganes de trobar-nos amb tu a totes les activitats! No te les perdis!

Recorda que estem a la teva disposició per qualsevol dubte o suggeriment a través del telèfon 977 251 371 i del correu electrònic admin@royalltarraco.es.

Fins ben aviat!