A l’agost, aigua, esport i festa major!

L’estiu avança, les vacances arriben i els dies s’omplen d’oportunitats per carregar les piles. Suma-li la proposta de Royal Tarraco per aquests dies i apunta’t a viure un mes d’agost únic!  

Spartan Refresh (Espai Royal Outdoor)

  • Dimarts, 9 d’agost, a les 18.30h
  • Divendres, 12 d’agost, a les 16.30h

Has fet mai un entrenament funcional amb l’aigua com a protagonista? Ara és el moment! Augmenta l’efectivitat de les teves rutines amb una proposta 100% refrescant! Apunta’t a les sessions a través de l’APP del centre.

Torneig de Sant Magí de Vòlei-Platja amb Màster Class de Zumba

  • Dissabte, 20 d’agost (Inici del Torneig a les 9h, Màster de Zumba a les 20h)

El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau organitza per 28è any consecutiu el tradicional Torneig de Vòlei Platja per celebrar la Festa Major petita de Tarragona. A més, enguany el club fa 40 anys d’història i ens sumem a la celebració oferint una Màster de Zumba en acabar la competició. T’esperem a la Platja de l’Arrabassada per gaudir de l’esport i del ritme Royal! Més informació sobre el torneig aquí!

Ara és un bon moment per reactivar les teves rutines i segur que aquests dies pots coincidir amb altres familiars i amics. Recorda que fins el 31 d’agost la matrícula per apuntar-se al centre és gratuïta!