Skip to content

Gestió de Reserves

Reserva les activitats dirigides i els espais d'ús lliure

Un cop superada la crisis sanitària pel coronavirus, molts centres i entitats hem adoptat algunes de les mesures de prevenció i seguretat que van néixer durant aquesta situació amb la voluntat de continuar garantint un servei de qualitat a tota la comunitat de persones que feu ús de les nostres instal·lacions. A més, algunes d’aquestes mesures ens ajuden a registrar informació valuosa per a la presa de decisions en funció de les vostres necessitats i hàbits d’ús.

És per això que s’ha mantingut la reserva de plaça en activitats dirigides i espais d’ús lliure. Aquesta mesura, però, no és del tot efectiva si no es valida la reserva a través de la tableta de control a la recepció amb la polsera del centre. Comptem amb tu per millorar aquest tràmit. Podeu reservar a través de quatre canals:

A través del tòtem ubicat a l'entrada de les nostres instal·lacions

A la mateixa recepció del centre, en l’horari d’atenció al client

Les reserves estan disponibles des de 24h abans de la realització de l’activitat. No hi ha límit de reserves.

Si no pots venir, et preguem que cancel·lis la teva reserva per tal que un altre usuari en pugui gaudir.

La teva contrasenya i nom d'usuari a l'App

Si has oblidat la teva contrasenya: escriu el teu nom d’usuari i clica a la part inferior “obtenir/ recuperar contrasenya”. Rebràs un correu electrònic per poder-ne generar una de nova.

Si has oblidat el teu nom d’usuari: posa’t en contacte amb nosaltres a través del correu admin@royaltarraco.es o a través de les nostres xarxes socials (Facebook i Instagram de Royal Tarraco) i te’l crearem.

Reserva les activitats dirigides des de l’APP

Pas 1
Accedeix a l'APP.
1
Pas 2
Selecciona al menú l'apartat “Activitats/ Reserves” per reservar plaça per a qualsevol de les Activitats Dirigides.
2
Pas 3
Tria i activa la opció “Reservar la meva plaça”. El sistema et donarà opció a afegir aquest esdeveniment al calendari del teu smartphone.
3

Ja estàs registrat a l’activitat! Si decideixes cancel·lar, apareix la opció “Cancel·lar” disponible a la mateixa activitat.

També pots visualitzar el següent vídeo per resoldre dubtes: Mira el vídeo aquí.