La teva aventura comença aquí!

La teva aventura comença aquí!

El Passaport Royal premia el teu esforç!

Les festes nadalenques s’acaben i un nou any es presenta davant nostre. És un bon moment per valorar quins seran els nostres propòsits pel 2023.

A Royal Tarraco t’oferim l’oportunitat d’apostar definitivament per la salut i l’esport, i transformar els propòsits en hàbits que milloraran el teu benestar. Ho farem gaudint d’una aventura única que t’ajudarà a assolir els teus reptes personals!

Et presentem el Passaport Royal, el document que et proposa diferents reptes per iniciar un procés d’adquisició d’hàbits de forma molt divertida! La nostra proposta d’activitats no et deixarà indiferent, i si jugues bé les teves cartes guanyaràs premis inèdits. Estàs preparat? Pren nota dels passos a seguir:

  1. Recull el teu passaport Royal a la recepció del centre i omple les teves dades.
  2. Descobreix els reptes que et proposem i el timing per assolir-los.
  3. En funció del repte, la recepció o l’equip de tècnics segellaran l’activitat assolida.
    Aquesta validació és imprescindible.
  4. Hem preparat 3 categories de premis. Planifica la teva aventura i entrega el passaport a la recepció un cop vulguis accedir a la teva recompensa.
  5. Si et quedes sense recompensa i has validat, mínim, 3 reptes, participaràs d’un sorteig final.

Reptes “Passaport Royal”:

  • Participa en 3 activitats cardiovasculars (1) dins el període de promoció.
  • Participa en 3 activitats de força (2) dins el període de promoció.
  • Participa en 3 activitats suaus (3) dins el període de promoció.
  • Convida 2 amics al centre i realitza una activitat dirigida o un entrenament a sala amb ells. (4)
  • Fes-te un selfie realitzant alguna activitat de la nostra graella, penja-la al teu instagram, comparteix la imatge a les teves històries i etiqueta @royaltarraco.
  • Realitza un mesurament corporal amb la nostra bàscula de precisió, demana ajuda al nostre tècnic en sala fitness.
  • Inscriu-te i participa d’alguna de les activitats socials que hem proposat a través de les nostres xarxes socials (5):
          1.   Dilluns, 23 de gener, a les 19:30h “Tips per adquirir hàbits saludables” a càrrec de José Vidal, coordinador tècnic de Royal Tarraco.
          2.   Dissabte, 4 de febrer, a les 11:00h. Taller “La teràpia del somriure”, a càrrec de Lidia Ullate, pedagoga i professional del camp de                                    l’autoconeixement.
          3.   Dissabte, 18 de febrer, a les 11:00h,  “Caminada Popular fins el Far de la Banya” amb l’acompanyament dels nostres tècnics esportius.
  • Registra la teva entrada al centre esportiu durant 24 dies dins el període de promoció, mitjançant la reserva per APP i la polsera d’accés (6).

Premis (7):

Categoria 1
Els primers 10 usuaris/es en assolir els 8 reptes rebran una motxilla esportiva, una samarreta tècnica i una mensualitat gratuïta.

Categoria 2
Els primers 20 usuaris/es en assolir mínim 6 reptes rebran una motxilla esportiva i una samarreta tècnica.

Categoria 3
Els primers 20 usuaris/es en assolir mínim 4 reptes rebran una samarreta tècnica i un bidó.

Sorteig final:
Si no has pogut accedir a cap dels anteriors premis, entrega el teu passaport amb un mínim de 3 reptes assolits i participa d’un sorteig especial de 5 sessions d’entrenament personal (la sessió s’haurà de realitzar abans que passin 3 mesos de la data del sorteig).

Es tracta d’una oportunitat única per arrencar el 2023 amb energia i entusiasme. Amb el Passaport Royal t’ajudem a adquirir nous hàbits i premiem el teu esforç! Para atenció als detalls de la promoció i… A JUGAR!

Consulta les bases legals aquí!

A més, fins el 28 de febrer de 2023 la matrícula d’inscripció al centre és gratuïta. Durant aquest període, tant els nous abonats/des com els que ja sou usuaris/es de Royal podeu sol·licitar 2 entrades puntuals per venir a entrenar a Royal Tarraco!

(1) Activitats cardiovasculars es consideren les sessions de Ciclo Watts, Zumba, Running, Aquagym, AquaZumba, partit de Pàdel, HBX i Hiit.
(2) Activitats de força es consideren les sessions de Body Pump, CrossRoyal, Spartan Royal, Sculpt Arms, Sculpt Booty, TRX, ABD, CrossRoyal Essential i GymGold.

(3) Activitats suaus són el Ioga, Mobility, Pilates, Stretching i Meditació.
(4) Per venir, has d’inscriure els teus amics a la recepció del centre i reservar allà mateix l’espai o activitat que compartireu amb ells.
(5) Inscriu-te a través del mail admin@royaltarraco.es o a través de la recepció del centre.
(6) Per fer ús de la piscina coberta, sala cardio/fitness, activitats dirigides, Open Box o Royal Dona.
(7) Si ja has entregat el teu passaport i, per tant, ja has recollit un premi no pots optar a la resta de categories. Pensa bé la teva estratègia i juga! Nosaltres t’informarem puntualment dels premis que es van entregant a través de les xarxes socials.