BASES LEGALS SORTEIG MONA DE PASQUA

Amb motiu de la celebració del Dia de la Mona, sortejarem entre tots els usuaris i usuàries del centre esportiu Royal Tarraco una tradicional Mona de Pasqua. Aquí trobaràs les bases legals que has de considerar de cara a la participació:

BASES LEGALS DEL SORTEIG

1.- Entitats organitzadores i ubicació del sorteig

L’activitat promocional està organitzada per Royal Tarraco (FMO Tarragona S.L), amb domicili a Plaça Pere Clariana, 2 43391 – Vinyols i els Arcs- (Tarragona) i per Quiropràctica Específica S.L amb domicili a Plaça Ponent 5, 5a. planta  43001 – Tarragona-, amb objectius de fidelització. La ubicació del sorteig serà a Royal Tarraco (FMO Tarragona S.L), amb domicili a Plaça Pere Clariana, 2 43391 – Vinyols i els Arcs- (Tarragona).

2.- Persones a les que es dirigeix el sorteig i requisits de participació

Participaran del sorteig tots els abonats/des* del centre esportiu Royal Tarraco.

(*) Si el guanyador és menor d’edat haurà de rebre el premi en el seu nom una persona major d’edat.

Queden exclosos de participació al sorteig els treballadors de l’entitar organitzadora. No hi ha restriccions d’àmbit territorial.  La participació al sorteig és gratuïta. Per garantir la transparència del sorteig, els guanyadors seran seleccionats de forma aleatòria a través de l’aplicació AppSorteos (app-sorteos.com).

3.- Dates del sorteig
El sorteig es realitzarà el proper dimecres 5 d’abril. 

4.- Premis del sorteig
Es sorteja una Mona de Pasqua, tortell típic de 30 cm de base, seguint la recepta tradicional. Un postre elaborat pels cuiners i docents de l’escola del mateix grup Royal Escola de Formació.

La mona es prepara llesta per al seu consum i embalada per tal que s’entregui en perfecte estat . 

 *El valor d’aquest premi és de 45€ aproximadament.

Els guanyadors/es seran seleccionats/es de forma aleatòria a través de l’aplicació AppSorteos (app-sorteos.com).

5.- Comunicació dels guanyadors/es
El guanyador/a del sorteig s’anunciarà a través dels perfils socials d’Instagram i Facebook de l’entitat organitzadora. També es contactarà personalment amb el guanyador/a a través de les dades de contacte lliurades en el moment de l’alta.

La persona guanyadora NO podrà traspassar el premi a un amic/conegut. En el cas que no pugui beneficiar-se, es tornarà a sortejar el premi. Els premis no es podran modificar o substituir sota cap circumstància per qualsevol altre objecte o compensació en metàl·lic.

6.- Responsabilitat de l’empresa
L’empresa organitzadora es reserva el dret d’escurçar, prorrogar, modificar o cancel·lar aquest sorteig si així ho considera convenient o si ocorreguessin supòsits especials que impedeixin la realització del mateix.

Tampoc es responsabilitzen dels danys o perjudicis que poguessin ocórrer en el moment en què el guanyador gaudeixi del premi.

7.- Tractament de les dades personals
El tractament de les mateixes es realitzarà de conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i en la Llei 34/2002 de 11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic.

Royal Tarraco (FMO Tarragona S.L) es reserva el dret d’informar els participants de les promocions i accions comercials que l’empresa dugui a terme posteriorment per qualsevol mitjà.

8.- Llei aplicable
Per a tot el que no s’especifica en aquestes bases legals de sorteig a Instagram, la promoció s’ha de sotmetre a la normativa espanyola que estigui en vigor en aquell moment. En cas de litigi resoldran la contesa els Jutjats i Tribunals de Tarragona, sense perjudici del fur que pogués correspondre segons la normativa aplicable.

9.- Acceptació de les bases d’aquest sorteig
En participar del sorteig acceptes de forma expressa les anteriors bases del sorteig. En cas que desitgis obtenir més informació et pots posar en contacte amb les empreses organitzadores:

ROYAL TARRACO –  trucant al següent número de telèfon (977 251 371) o enviant un correu electrònic a (admin@royaltarraco.es).