RESPIRA! Les Jornades de Ioga i Meditació

 

El 21 de juny és el Dia Internacional del Ioga i ho celebrarem, de nou, junts!

Et compartim la 2a edició del programa RESPIRA, les jornades organitzades per Royal Tarraco i Royal Escola de Formació de Ioga i Meditació. Totes les activitats s’ofereixen gratuïtament pels usuaris/es de Royal Tarraco i per l’alumnat i exalumnat de Royal Escola de Formació (places limitades). Pren nota de totes les propostes:

TALLERS
[La inscripció als tallers es realitza a través de la recepció del centre esportiu Royal Tarraco o del correu electrònic admin@royaltarraco.es]

Experiència Bany de Bol Tibetà 
Dimarts, 6 de juny
Els Bols Tibetans s’han utilitzat durant segles com una eina per a la meditació i la curació en la cultura tibetana. Amb aquesta activitat experimentaràs un viatge sonor relaxant i meditatiu utilitzant un Bol Tibetà gran.  Cada participant podrà experimentar uns 3 minuts de bany de Bol Tibetà, individualment. 

A càrrec de Bruna Pons, instructora de Ioga coneixedor de l’ús de bols tibetans per a la relaxació mental i la meditació.

  • Horari: de 18 h a 20.15 h
  • Lloc: Església de Sant Miquel del Pla (Plaça de Sant Miquel – carrer dels pilons- Tarragona)

Aprendre a respirar
Divendres, 9 de juny

La respiració és important per poder ser-hi present. El que importa és l’aquí i l’ara. Si controles la respiració, controles els teus pensaments, i pots deixar enrere tota l’ansietat i l’estrès del dia a dia. A més afavoriràs els patrons de resposta emocional ja que millora la teva atenció i concentració.

A càrrec d’Ana Garrido, instructora de ioga  i especialista en tècniques de respiració.

  • Horari: de 16.15 h a 18:15 h
  • Lloc: Sala Tarraco

Acupressió i Yin Ioga 
Dimarts, 13 de juny

Aquest taller et permetrà aprendre com el Yin Ioga i l’acupressió poden treballar junts per a reduir l’estrès i la tensió en el cos i la ment. L’acupressió és una tècnica antiga de la medicina xinesa que implica aplicar pressió en uns certs punts del cos per a millorar la circulació i l’energia del cos. 

En aquest taller, aprendràs com aplicar l’acupressió en combinació amb el Yin Ioga, una pràctica suau i meditativa que s’enfoca a estirar els teixits connectius del cos. A més, també s’utilitzaran pilotes de tenis com a eina per a realitzar l’acupressió, la qual cosa permetrà profunditat en l’alliberament de la tensió muscular. Aquest taller és adequat per a tots els nivells, fins i tot si mai has fet ioga o acupressió abans. 

A càrrec de Bruna Pons, instructora de ioga, acupuntora i terapeuta d’acupressió.

  • Horari: de 17.30 h a 19.30 h
  • Lloc: Royal Ashram

Màster de Kundalini Ioga, relaxació amb Gong i meditació amb mantra 
Dissabte, 17 de juny

La pràctica Kundalini combina postures clàssiques, meditació, càntics o mantres i també coordinació de la respiració i el moviment.  Aquesta especialitat pretén desenvolupar la intuïció i remoure la teva consciència desperta, afavorint la calma mental, consciència espiritual i el flux d’energia (Kundalini Shakti) al llarg de la columna vertebral i la resta del cos.

A càrrec d’Ana Garrido, instructora de ioga i especialista en tècniques de respiració.

  • Horari: de 10 h a 12 h
  • Lloc: Royal Ashram 

Màster Class Psicologia dels Xacres
Dimarts, 20 de juny

A través de la pràctica del ioga (no només ioga-àssana) i el coneixement dels xacres podràs canviar les àrees de la teva vida que no acaben de fluir bé. 

Les creences i el patrons del què pensem, sentim i fem tenen l’origen en un moment del passat; si tens els coneixements adequats i estàs disposat a modificar allò que ja no et funciona en el moment actual, veuràs que és possible tot allò que et proposis.

Durant l’activitat, experimentaràs el camí apassionant de l’autoconeixement i la responsabilitat sobre la teva pròpia vida, minimitzant els efectes de l’entorn.

A càrrec d’Eva Cabrera, professora de ioga i Chi Kung des de 2010, especialitzada en psicologia dels xacres.

  • Horari: de 18 h a 20 h
  • Lloc: Royal Escola de Formació (Aula 1)

Sessió de Hatha Ioga amb Xacres
Dijous, 22 de juny 

Després de la Máster Class dedicada als xacres, aquesta sessió serà un passeig per algunes de les postures relacionades amb els 7 xacres.

Despertar la intel·ligència de la part més burda del cos és un aspecte més a tenir en compte alhora de millorar el teu estat físic (koshas, capes, etc) i la teva vida.

A càrrec d’Eva Cabrera, professora de ioga i Chi Kung des de 2010, especialitzada en psicologia dels xacres.

  • Horari: de 18 h a 20 h
  • Lloc: Royal Escola de Formació (Aula 1)

Concert de Manu Om
Divendres, 30 de juny  

Com a cloenda d’aquest programa de celebració del ioga, Manu Om ens ajudarà a aprofundir en el camí del Bhakti Ioga a través de l’eina dels cant i la meditació.

Una sessió de Kirtan amb la que connectar amb el cant de mantres per meditar, respirar i elevar la nostra vibració.

  • Horari: de 20 h a 22 h (aprox.)
  • Lloc: Església de Sant Miquel del Pla (Plaça de Sant Miquel – carrer dels pilons- Tarragona)

AMPLICACIÓ DE LA GRAELLA D’ACTIVITATS

[Inscripció a través de l’APP del centre]

Durant tot el mes de juny, ampliem la graella d’activitats amb sessions dirigides per l’alumnat d’Instrucció en ioga de Royal Escola de Formació i les seves professores Ana Garrido i Bruna Pons. Pren nota!

Kundalini Ioga 

  • Dilluns 5, 12, 19 i 26 de juny, de 17:15 h a 18:15 h
  • Dimecres 7, 14, 21 i 28 de juny, de 17:15 h a 18:15 h

Hatha Ioga 

  • Divendres 16 i 30 de juny, de 18:40 h a 19:30 h
  • Dissabte 17 de juny, de 12 h a 12:50 h
  • Dissabte 1 de juliol, d’11 h a 11:50 h, i de 12 h a 12:50 h

Per qualsevol dubte estem a la teva disposició al telèfon 977 251 371 i al correu electrònic admin@royaltarraco.es.

T’esperem amb molta il·lusió! Comptem amb tu!

*Totes les activitats són gratuïtes per als abonats/es de Royal Tarraco i Royal Lleida, així com pels alumnes i exalumnes de Royal Escola de Formació. Si no pertanys a aquests col·lectius, el preu per activitat és de 10€, consulta a la recepció del centre.