Escoles Esportives 2023-24: un món ple de salut i diversió!

Estem a punt d’iniciar un nou curs escolar amb tota l’energia del món!
A mitjans del mes de setembre, tornen les Escoles Esportives de Royal Tarraco amb un programa orientat a estimular en els més petits l’activitat física, la salut i els valors esportius! Tenim les millors instal·lacions i un equip d’educadors/es especialitzat i preparat per afavorir el desenvolupament integral d’infants i joves.

Comencem el 18 de setembre, i hem preparat activitats per a tothom:  

  • Judo: El Club Judo Dojo Tarraco realitza classes de judo per totes les edats i nivells. Podràs preparar-te, si vols, per a competir, trobaràs sessions de judo de peu o de judo de terra.  Les inscripcions a Club Judo Dojo es realitzen a través del correu electrònic javier@dojotarraco.es i a través del telèfon 636 978 306.
  • Natació: Cursos per a tots els nivells des dels 3 anys fins als 15 anys. La natació es un esport molt complert que afavoreix la coordinació, la força muscular i la respiració en un entorn lúdic on guanyaran en autonomia, seguretat i autoestima.
  • Pàdel: És un esport semblant el tennis però molt més dinàmic, això fa que sigui molt divertit. Aprendran la tècnica i regles del joc, i milloraran aspectes físics com la psicomotricitat, l’estabilitat, la velocitat i la gestió de les emocions.
  • Cross Kids: Treballem totes les capacitats físiques en grup, assolint reptes en comú, fomentant la disciplina i la perseverança. Cada classe planteja diferents activitats fent que sigui molt divertida i dinàmica.

Compromesos amb els benestar integral d’infants i joves, les escoles esportives són pilar fonamental del nostre centre esportiu.

Acompanyats pels millors professionals i amb unes àmplies instal·lacions amb tatami, piscina, pistes de pàdel, sales d’activitats i box, a Royal Tarraco vetllem perquè l’aprenentatge lúdic inclogui hàbits saludables, d’higiene i tots els valors intrínsecs de l’activitat esportiva que col·laboren en fer una societat millor.

Inscriu-te a la recepció del centre a partir del 21 d’agost del 2023!