#RoyalRevolution: hem passat de nivell, comprova-ho!

Tenim molts motius per pensar que aquesta temporada que just encetem serà inoblidable! Et compartim algunes de les novetats que introduïm ja pensant en tu i els teus objectius: hem passat de de nivell! Comprova-ho!

Som un centre #Top!

En les properes setmanes anirem enllestint la renovació d’espais que us hem promès. Tot i que encara queda feina per fer, durant el mes d’octubre estrenarem noves àrees d’entrenament amb tots els recursos que necessites. Pren nota!

  • Zona Fitness Convergent: espai per a l’entrenament lliure amb un sistema press banca intuïtiu i rack multifuncional.
  • Zona Fitness Free Weight: amb màquines de càrrega de discos convergents i zona central amb multiestacions.
  • Zona Royal Strenght: espai equipat amb 6 racks, 3 plataformes d’halterofília i una zona de pes lliure destinat a l’entrament de la força.
  • Àrea Smart Training Group: espai multifuncional amb gran varietat d’equipament per a l’entrenament en grups reduïts i entrenament lliure.
  • Zona Cardiovascular: nou equipament cardiovascular i sessions virtuals de ciclo indoor.
  • Zona Fitness Welcome: espai social i 13 màquines per a l’entrenament guiat.

Ets el nostre #GameMàster! Aconsegueix el teu premi!
Aquesta temporada serà inoblidable gràcies al teu suport i compromís amb nosaltres. Per això, siets abonat/da amb quota activa, porta els teus amics/es a conèixer-nos. Si es donen d’alta, et regalem una motxilla esportiva Royal!

A més, tothom qui vulgui visitar-nos per conèixer els serveis i instal·lacions ho pot fer, deixant les seves dades a la recepció del centre esportiu. En tot cas, aquesta visita es pot realitzar un cop dins el període de campanya.*

Estrenem nova graella d’activitats!
Des del 25 de setembre entra en vigor la nova graella d’activitats, ampliada i reforçada amb les teves sessions preferides i sempre sota el guiatge dels millors tècnics. Ja tens disponible l’horari a la web del centre, actualitzat a l’APP i, si vols, també el pots aconseguir imprès a la recepció del centre esportiu.

Recorda que les activitats ubicades a l’Àrea Smart Training Group estaran disponibles un cop finalitzada la renovació completa de l’espai. Us informarem oportunament de tot plegat.

 A més… arrenquen les Escoles Esportives i els últims cursos de Royal Escola de Formació!

Aquests dies, hem anat iniciant les Escoles Esportives de Pàdel, Judo, Cross Kids i Natació a Royal Tarraco. Encara tenim places, descobreix tota la informació aquí!

A Royal Escola de Formació estem preparant ja la nova convocatòria de cursos per al 2024. Mentrestant, encara queden dos cursos per iniciar  que poden ser del teu interès o del d’algú proper a tu. Ajuda’ns a fer difusió!

Som un gran equip, una gran família, i volem que en formis part aprofitant tots els recursos i serveis que posem al teu abast. Treballem diàriament amb els millors tècnics per acompanyar-te en l’assoliment dels teus objectius. Amb ells no hi ha res impossible! Esperem que gaudeixis de totes les novetats i ens ajudis a fer màxima difusió de tot el que hem preparat per a tu.

Comença la #RevolucióRoyal! Forma-hi part i gaudeix-la!

*Aprofita l’oportunitat des del 25 de setembre i fins el 19 de novembre! En aquest període, a més, la matrícula és gratuïta!