Royal is my superpower

No és ficció, l’exercici físic és + salut i + vida!

Ja tenim aquí el mes de gener, i amb ell l’oportunitat de planificar els nostres propòsits, posant al capdavant de la llista la principal prioritat: la nostra salut!

Des de Royal Tarraco volem ajudar a prendre consciència del gran aliat que l’activitat física suposa per a la nostra salut i el nostre benestar integral. De fet, podríem dir que l’exercici físic és un superpoder! Sí, un recurs extraordinari que ens aporta grans beneficis. No és broma! L’activitat física ens protegeix, i totes les possibilitats que t’oferim a Royal Tarraco participen a l’hora de prevenir moltes patologies i com a part del tractament de moltes condicions i malalties.

Posem-li ciència! Aquests dies a les nostres plataformes t’oferirem un seguit de consells i indicacions que ens ajudaran a comprendre millor tot el que l’activitat física pot fer per nosaltres.

Aquí et compartim algunes idees fonamentals:

  • Amb una població activa es podrien prevenir més de 10.000 morts prematures l’any a Europa i 11,5 milions de nous casos de malalties cròniques d’aquí al 2050 (OMS, 2023).

     

  • Tots els professionals de l’activitat física i l’esport són agents de la salut (COPLEFC, 2023).

     

  • La combinació d’exercicis, recursos i entorns d’entrenament milloren el rendiment de les nostres rutines. El principi de varietat és clau! (Molina, 2023).

En aquesta línia, estrenem el mes de gener amb propostes específiques programades pels nostres professionals i que podràs gaudir a partir del 15 de gener. Entre elles, destaca el programa SMART TRAINING GROUPS per a usuaris/es amb quota Royal (antiga quota Bàsica). Aquest nou servei prescriu exercicis a mida i fites individualitzades d’acord als objectius de cada persona i la seva condició física, inclosa la capacitat respiratòria, cardíaca i l’estat de salut. Informa’t a la recepció del centre!

Connecta’t a les nostres xarxes i plataformes i descobreix tot el què podem fer a Royal Tarraco per la teva salut i benestar! I ho fem compromesos amb tu i amb el teu progrés! Comparteix aquest superpoder amb els teus amics i familiars!

Estem a la teva disposició per qualsevol dubte a través del  correu: admin@royaltarraco.es i per telèfon al 977 251 371. 

A Royal Tarraco t’ho posem fàcil! En qualsevol cas, mou-te!