25 anys al teu costat!

Royal Tarraco va obrir les seves portes com a centre esportiu l’any 1999, i això significa que estem d’aniversari! Portem 25 anys al teu costat i volem celebrar-ho amb tu! 

Al llarg d’aquest 2024 organitzarem diferents activitats de celebració. Comencem amb un programa de 3 dies, tot just estrenant el mes de maig. Pren nota i participa!

Dimarts, 7 de maig, a les 18.30h

  • SMART TRAINING GROUPS: Tot el que et cal saber!
    Una presentació per conèixer tots els detalls de l’innovador programa que hem estrenat recentment orientat a la salut i la millora del teu benestar.
    A càrrec dels especialistes Viviana Travaglini i Jose Vidal

Dimecres, 8 de maig, a les 19h

  • MÀSTER CLASS D’ANIVERSARI
    Bufarem les espelmes a ritme de Zumba, i farem festa grossa amb sorpreses entranyables. Estem orgullosos de fer 25 anys amb tu!

Dijous, 9 de maig:

  • JORNADA DE PORTES OBERTES: Porta els teus amics a entrenar amb tu. Recorda que si volen fer qualsevol activitat dirigida de la graella habitual, hauran de comunicar-ho a la recepció del centre abans del 3 de maig.
  • DJ LUARA BEARKA EN DIRECTE de 17h a 20h: Aquest dia, podràs entrenar a la nova planta fitness amb la millor música en directe de la mà d’una gran professional.
  • VISITA INSTITUCIONAL: Alguns dels nostres col·laboradors i entitats amigues realitzaran un tour amb l’equip del centre per conèixer la renovació dels espais que hem realitzat en els darrers mesos.
  • SESSIÓ DE BACHATA de 20.30h a 21.30h: La festa continua amb una sessió especial de bachata de la mà de l’especialista Christian Ferreira! Deixa’t endur pels ritmes llatins!

Recorda inscriure’t a través del següent link abans del divendres 3 de maig!

Estem a la teva disposició per qualsevol dubte a través del  correu electrònic admin@royaltarraco.es i per telèfon al 977 251 371.

Agraïts per la teva confiança, celebrem junts per un futur ple de fitness i salut! 

*El dijous 9 de maig les activitats s’obren també a no abonats/des. Si cap d’ells vol realitzar alguna activitat dirigida dins de la graella habitual, haurà de comunicar-ho a la recepció del centre a més de fer la inscripció al formulari.