25 anys de transformació: El viatge del Centre Esportiu Royal Tarraco

Una història d’evolució i compromís amb la salut i la comunitat: de l’Hotel Royal Tarraco a Royal Health & Fitness Clubs, referent en salut i benestar i una mirada als 25 anys d’èxit i creixement.

El centre esportiu Royal Tarraco de Tarragona té les seves arrels en l’Hotel Royal Tarraco, un projecte concebut per Juan Alegret l’any 1995 i culminat el 1999 per omplir un buit en l’oferta d’allotjament de la ciutat. Tot i que inicialment va néixer per satisfer una necessitat d’habitacions, amb el temps, el focus es va redirigir cap al seu gimnàs.

Amb el pas dels anys, els serveis del gimnàs van créixer constantment des del 1999 gràcies a la seva popularitat. Va ser l’any 2007 i davant d’aquesta resposta tan positiva de la comunitat, que la família Alegret va decidir potenciar encara més aquest aspecte del complex i confiant el suport en la gestió a Grup Serviesport, amb el seu gerent Gerard Monguió al capdavant. Amb aquest treball conjunt i intens, el centre esportiu es va convertir en una referència a la ciutat, no només per les seves instal·lacions de primer nivell, sinó també pel seu innovador enfocament en la salut i el benestar dels seus usuaris/àries.

Des de l’any 2007, la col·laboració i la confiança entre la família Alegret i Grup Serviesport es va anar consolidant i l’arribada de la COVID-19 va marcar un punt d’inflexió en el camí. Després de superar la pandèmia, la família Alegret va decidir cedir el centre esportiu a l’equip responsable de Serviesport.

Grup Serviesport va emprendre una reestructuració dels seus serveis i va fusionar els projectes sota la nova marca Royal Health & Fitness Clubs, convertint Royal Tarraco en el seu projecte més emblemàtic.

A Royal Health & Fitness Clubs celebrem els 25 anys amb orgull i dedicació, consolidant-nos com un referent indiscutible en el panorama esportiu i de benestar a Tarragona i Lleida. Amb dos complexos esportius de primer nivell, el nostre compromís amb la salut i el benestar integral de la comunitat és evident en tots els aspectes dels seus serveis.

A més de les instal·lacions esportives, el centre ofereix un programa de formació d’adults reconegut pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), anomenat Royal Escola de Formació, que crea noves oportunitats professionals tant per a persones en situació d’atur com per a treballadors en actiu del sector del fitnes, l’hostaleria i la restauració.

L’escola destaca pel seu projecte inclusiu per a persones amb capacitats diferents, promovent la diversitat i creant perspectives laborals en àmbits com la restauració i els serveis administratius.

La celebració dels 25 anys marca l’arribada d’un nou capítol en aquesta història d’èxit. Amb una important inversió, el centre s’ha renovat completament per garantir la seva excel·lència durant els propers anys.

Les noves sales cardiovasculars, de tonificació muscular i treball de força, juntament amb l’innovador Box d’entrenament funcional, la piscina o les pistes de pàdel, són testimonis del compromís continu amb l’excel·lència i la diversitat de serveis. Amb una àmplia oferta d’activitats dirigides que supera les 180 classes setmanals, des del ciclo indoor fins al ioga, Royal Tarraco no només promou la salut física sinó també el benestar emocional.

Més enllà de les instal·lacions i els serveis, el nostre equip de professionals, Llicenciats en Ciències de l’activitat física i l’esport i especialitzats en àrees com la salut, la gestió i l’entrenament, continua sent el cor i l’ànima d’aquest projecte líder. Amb 25 anys d’experiència i innovació, continuem sent un referent en l’àmbit esportiu i de benestar de la ciutat.

Amb clara vocació de servei a la comunitat, mirem cap al futur amb l’entusiasme propi de qui posa al centre el més important: les persones.

PROGRAMA DE CELEBRACIÓ

Dimarts, 7 de maig, a les 18.30h

 • SMART TRAINING GROUPS: Tot el que et cal saber!
  Una presentació per conèixer tots els detalls de l’innovador programa que hem estrenat recentment orientat a la salut i la millora del teu benestar.
  A càrrec dels especialistes Viviana Travaglini i Jose Vidal

Dimecres, 8 de maig, a les 19h

 • MÀSTER CLASS D’ANIVERSARI
  Bufarem les espelmes a ritme de Zumba, i farem festa grossa amb sorpreses entranyables. Estem orgullosos de fer 25 anys amb tu!

Dijous, 9 de maig:

 • JORNADA DE PORTES OBERTES: Porta els teus amics a entrenar amb tu. Recorda que si volen fer qualsevol activitat dirigida de la graella habitual, hauran de comunicar-ho a la recepció del centre abans del 3 de maig.
 • DJ LUARA BEARKA EN DIRECTE de 17h a 20h: Aquest dia, podràs entrenar a la nova planta fitness amb la millor música en directe de la mà d’una gran professional.
 • VISITA INSTITUCIONAL: Alguns dels nostres col·laboradors i entitats amigues realitzaran un tour amb l’equip del centre per conèixer la renovació dels espais que hem realitzat en els darrers mesos.
 • SESSIÓ DE BACHATA de 20.30h a 21.30h: La festa continua amb una sessió especial de bachata de la mà de l’especialista Christian Ferreira! Deixa’t endur pels ritmes llatins!