Amb ganes de veure’t de nou!

Imatge del blog en relació a la carta de benvinguda
Tornem a obrir les nostres portes per seguir oferint-te el millor servei. A Royal et cuidem en tots els sentits

La nostra vida ha patit un daltabaix  a causa de la pandèmia de la Covid-19. En major o menor grau, vosaltres, algun familiar vostre, amic o conegut ha patit aquesta maleïda malaltia. En moltes ocasions s’han perdut feines, les ajudes no han arribat o són insuficients. Davant de tantes adversitats,  t’animem a  aixecar-te de nou i a lluitar per  tirar endavant. Des de Royal Tarraco volem estar al teu costat per ajudar-te a superar aquesta situació de manera més fàcil.

Tenim ganes de tornar-te a veure, de tornar a sentir la teva veu, de saber com estàs. Volem saber com fer-te costat i com et podem ajudar. Volem aportar el nostre granet de sorra perquè et sentis millor.

Durant aquest confinament hem intentat donar-te consells per mantenir-te en forma a nivell físic i mental, seguint les recomanacions de molts experts,  que ens han aconsellat cuidar-nos físicament i nutricional i mantenint la ment el més distreta possible per no capficar-nos  en els problemes que ens envolt. Aquest conjunt de bons hàbits mantenen un nivell immunològic i d’estat físic òptim perquè prevenim moltes malalties, inclús el la de la Covid19, o si més no, facilitant-ne la seva recuperació.

A Royal som una família, la teva segona casa. Tot el personal del centre tenim moltes ganes de tornar a cuidar-te com ho hem fet fins ara, i estem segurs que tu també tens moltes ganes de retrobar-te amb els teus tècnics/ques, amics/gues i companys/yes de Royal.

Et mereixes poder tornar a fer tot allò que et feia feliç.

Durant aquesta època, a Royal hem aprofitat per realitzar millores al centre i així fer que la teva tornada sigui més confortable: ventilació, sostres i dutxes als vestidors i reforç en la climatització de diversos espais. També hem redecorat i pintat alguns espais perquè siguin més acollidors. Durant aquest l’estiu també renovarem l’espai aquàtic i seguirem fent millores perquè et sentis com a casa teva.

Ara que per fi podem tornar a obrir la porta, segurament  l’arrencada no serà del tot completa i caldrà que complim amb algunes restriccions, però a poc a poc anirem recuperant la normalitat i aviat podrem gaudir del centre al 100%.

Moltes gràcies per tornar a confiar en nosaltres!

 

Marco Tanco

Director de Royal Tarraco