El proper 15 de juny ens retrobem!

Imatge del blog en relació a la campanya Free Summer 2020

Per fi arriba el dia que tots tan estàvem esperant. Amb més energia que mai tornem a gaudir plegats de l’esport i l’activitat física.

Benvolgut abonat/-da:

A Royal Tarraco estem molt contents d’anunciar-te que el proper 15 de juny obrirem de nou les instal·lacions per a què puguis recuperar les teves activitats esportives.

Tot està llest per tal de fer d’aquest retrobament una experiència còmoda i tranquil·la.

Durant aquest temps hem centrat tota la nostra dedicació en treballar i invertir per a que a partir del dia 15 gaudeixis de la millor versió de Royal Tarraco. Hem adequat els espais i realitzat diversos canvis per tal de garantir la teva seguretat, confort, i en definitiva, millorar la teva experiència al centre:

Reforma integral dels vestidors, donant especial atenció a la ventilació i climatització.
Millora de la sala cardiovascular i de fitness

Reforma i climatització de l’espai d’atenció al públic i el hall de distribució.

En els pròxims dies, Royal Tarraco inaugurarà una nova etapa centrada en l’evolució constant per tal de seguir essent pioners en l’àrea de la salut i el fitness.

Amb aquest esforç i la teva actitud tornem amb més energia que mai per gaudir, junts, de l’esport i l’activitat física.

 

Nou horari

A partir del 15 de juny i durant aquest estiu, Royal Tarraco obrirà en horari especial per garantir el manteniment, neteja i desinfecció de les instal·lacions:

De dilluns a divendres, de 7 a 13h i de 14 a 22h.
Dissabtes, de 9 a 14h.
Diumenges de 10h a 14h.

 

Instal·lacions i serveis operatius

Sala de Fitness
Sala Royal
Sala Tarraco
Sala Ciclo indoor
Box
Tatami
Pistes de pàdel
Servei de fisioteràpia
Servei de quiromassatge
Servei de nutrició
Servei d’estètica
Healthy Coffee Royal

 

Mesures específiques aplicades

Les mesures que hem adoptat responen a la normativa vigent en la Fase 3 de la desescalada i a la voluntat de facilitar unes condicions que ens permetin vetllar per la salut de totes les persones.

Per tal de respondre millor a les limitacions d’aforament, que s’adaptaran en funció de la normativa vigent en cada moment, hem disposat per a tu d’un nou sistema de reserva que caldrà utilitzar per accedir a les instal·lacions. Podreu tramitar les reserves a través de l’App Royal i també directament en les mateixes instal·lacions (recepció). En breu, us comunicarem instruccions senzilles per poder realitzar còmodament les vostres reserves.

 

Quota gratuïtat durant el mes de juny

Com a conseqüència de la interrupció de l’activitat i dels serveis des del passat 13 de març, Royal Tarraco no cobrarà la mensualitat del mes de juny.

Quotes d’abonament: Gaudiràs del servei de les instal·lacions de Royal sense cap cost, i fins al 25 de juny podràs sol·licitar la baixa en el cas de no desitjar continuar al juliol. Si encara no estàs segur de voler acompanyar-nos durant aquest estiu, consulta a recepció quines opcions tens per a incorporar-te al mes de setembre.

Quotes de cursets: A partir del mes d’octubre recuperarem l’activitat normal de cursets i pàdel. Si t’has vist afectat per la interrupció del servei i havies abonat íntegrament la quota del curset del mes de març, no hauràs d’abonar la quota d’inscripció de setembre.

 

Quotes FREE SUMMER 2020

Aquest estiu el gaudirem junts! Amb les noves quotes mensuals exclusives per aquest estiu, et serà més fàcil que mai:
Quota Bàsica: 52€
Quota Matinal: 40€
Quota Migdia: 36€
Quota Especial: 34€
A més a més també pots gaudir del descompte familiar del 10% en la quota

*Quotes vigents durant els mesos de juliol i agost de 2020.

 

Estem a la teva disposició!

Et convidem a seguir les comunicacions que us farem arribar tant per aquest mitjà, com per les nostres xarxes socials i la nostra web. Amb tot, tens a la teva disposició el correu electrònic admin@royaltarraco.es i el telèfon 977 25 13 71 tots els matins a partir del dia 8, per qualsevol consulta o gestió.

Estem molt contents de tornar a obrir les portes, retrobar-nos amb tots vosaltres i poder gaudir junts, de nou, de l’esport i l’activitat física.

T’esperem i t’agraïm la teva confiança!

Fins ben aviat!