Estima’t, Quiérete, Love You!

Aquests dies segur que t’has fet moltes preguntes sobre com serà aquest inici de curs, i potser no has trobat respostes per a tot. És el moment d’apostar per les grans certeses. Per això, Royal Tarraco enceta el mes de setembre reforçat de conviccions.

Estem convençuts que cal aprendre del moment què estem vivint. Estem convençuts que enfrontarem les situacions futures si vivim cada moment en plenitud, abraçant la vida. Estem convençuts que la incertesa d’aquests moments no ha de ser la protagonista de tot plegat: el protagonista ets tu. I per esdevenir autèntic protagonista del teu present i futur cal, primer de tot, que t’estimis.

Estimar-te és donar-te la oportunitat de ser la teva millor versió. A Royal, ho hem posat tot a la teva disposició per a què desenvolupis tot el teu potencial i visquis experiències que t’enriqueixin en totes les dimensions.

Des d’aquesta perspectiva, donem la benvinguda al nou curs escolar convidant-te a cuidar de tu i dels teus, amb tot un seguit de motivacions que t’ajudaran a comprometre’t amb la salut i el benestar:

 1. Comencem el curs amb la matrícula gratuïta!
  Des de l’1 de setembre i fins al 30 d’octubre, per a nous abonats o els antics amb baixa causada anterior als 6 mesos.
 2. Hem renovat les instal·lacions!
  Amb una reforma integral dels vestidors, ventilació i climatització.
  Amb la millora de la sala cardiovascular i de fitness.
  Amb la renovació i reforma de la climatització dels espais d’atenció al públic i del hall de distribució.
  Amb el reforç de les mesures de seguretat i prevenció enfront la COVID-19.
 3. El proper 5 d’octubre, inaugurem el nou espai aquàtic!
  El nou espai aquàtic està pensat per atendre totes les teves necessitats: entrenament, activitats dirigides, relaxació, cursets, etc. Per això el proper 5 d’octubre et convidem a fer un brindis de celebració plegats. Les teves rutines al medi aquàtic t’esperen: endinsa’t-hi!
 4. Arranquem la temporada amb un nou horari!
  De dilluns a divendres de 6.30h a 21h. (Actualitzat a 26/10/20)
  Dissabtes de 9h a 14h.
  Diumenges de 10h a 14h.
 5. Les activitats dirigides orienten i acompanyen el teu progrés!
  Les activitats dirigides son peça clau del nostre serveu, per això ampliem i actualitzem l’oferta. Pensades per cobrir les necessitats de perfils diversos, son una oportunitat per acompanyar-te personalment en l’assoliment dels teus reptes. Recorda seguir reservant la teva activitat a través de l’APP de Royal!
 6. Les noves quotes Royal t’ho posen més fàcil que mai per entrenar quan vulguis:
  Quota bàsica: 59€
  Quota matinal: 46€
  Quota migdia: 42€
  Quota +65: 42€
  Quota estudiants: 38€
  Quota aturats: 36€
  Quota Cap de Setmana: 36€
  * Totes les quotes inclouen el cap de setmana
 7. Mantenim les mesures de seguretat i prevenció sanitàries!
  Amb reserves prèvies d’activitat, aforament limitat d’espais, mesures sanitàries recomanades i reforç de neteja i desinfecció. Consulta totes les mesures COVID vigents al centre!
 8. Tornen les Escoles Esportives!
  Per als petits de la casa: Natació, Pàdel, Judo, ZumbaKids i CrossKids.
  Iniciem el 14 de setembre, excepte la natació que començarà el 5 d’octubre amb la piscina renovada. Els inscrits durant el mes de març de 2020, tindran l’escola gratuïta durant la primera quinzena. Hem disposat mesures específiques de prevenció sanitària per a les escoles esportives.
  El 4 de setembre obrim el període d’inscripció!
 9. El proper 14 de setembre iniciem el projecte Espai Holístic de Ioga i teràpies de creixement personal per a adults!
  Estima’t! coneixent i practicant el Ioga i la Meditació, profunditzant en les disciplines que tant contribueixen a la transformació del teu Ésser i de la pròpia vida. La graella d’activitats s’amplia amb aquesta nova proposta sense cost afegit per a tu!
 10. Disposem d’un equip humà i professional sempre atent a les teves necessitats!
  No ho faràs sol. Els nostres tècnics t’acompanyaran en aquest camí. Comptes amb tot un equip de primera per entrenar junts la teva salut. Els teus reptes son els nostres reptes.

Saps que tenim un servei de pàrquing gratuït per a tu? No perdis temps buscant aparcament, tenim a la teva disposició 200 places de pàrquing gratuïtes.

Tot això i molt més és ESTIMAR-TE! Si encara tens dubtes, visita’ns el proper 6 d’octubre a la nostra Jornada de Portes Obertes, i comprova-ho tu mateix! Estarem encantats d’acompanyar-te i resoldre tots els teus dubtes!

Et convidem a seguir les comunicacions que farem arribar tant per aquest mitjà com per les nostres xarxes socials. Amb tot, tens a la teva disposició el correu electrònic admin@royaltarraco.es i el telèfon 977 25 13 71 per qualsevol consulta o gestió.

Estima’t, quiérete, love you!

Equip Royal Tarraco
Health & Fitness Clubs