Ens tornem a veure el proper dilluns, 30 de novembre!

Benvolgudes abonades i abonats,

Després de la publicació al DOGC el passat dissabte 21 de novembre del Decret pel qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya i havent realitzat un anàlisi acurat de les mateixes i atès les inquietuds i expectatives de molts de vosaltres, us informem de les decisions que hem pres els centres ROYAL HEALTH & FITNESS CLUBS:

 1. Les restriccions imposades per la Generalitat de Catalunya ens obliguen a donar un servei limitat pels nostres usuaris, amb aspectes que generen controvèrsia i fins i tot incomprensió per part de l’equip de Royal i dels nostres abonats, com per exemple no poder utilitzar els vestidors ni les dutxes, excepte els usuaris que fan ús de la piscina. Aquest no és el servei que nosaltres us volem oferir, però és l’únic escenari amb el qual podem treballar per tal que pugueu seguir entrenant i cuidant la vostra salut.
 2. Conscients de les diferents opcions que voleu prendre com a abonats del centre, us oferim la possibilitat de seguir gaudint de Royal a partir del proper dia 30 de novembre. Però si la vostra decisió és esperar per tornar a veure’ns, us facilitem una quota de manteniment a cost = 0 euros. Només cal que ens ho comuniqueu via mail a admin@royaltarraco.es o al telèfon 977 251 371.
 3. El proper dia 30 de novembre obrirem les nostres portes amb tots els serveis esportius del centre, això inclou les escoles esportives i els cursets de natació. Tots els participants a les escoles i cursets rebreu un correu per tal de confirmar la vostra tornada i d’aquesta manera, Royal podrà reorganitzar les activitats per complir estrictament amb la nova normativa.
 4. És important que tingueu present les restriccions que hem de complir segons el nou Decret i us demanem la vostra màxima col·laboració:

  – Heu de fer la reserva prèvia de l’activitat o l’espai mitjançant la nostra APP.
  – En aquests moments tenim un aforament limitat al 30%.
  – L’ús dels vestidors i les dutxes es limita a les persones que facin ús de l’espai aquàtic.
  – La zona SPA està tancada.

 5. També us volem informar que Royal permetrà dipositar les vostres pertinences a les taquilles de servei habitual.
 6. Durant aquesta setmana us comunicarem la nova graella d’activitats dirigides especial per aquest NADAL 2020. Una graella que estem renovant per tal d’oferir les millors activitats, amb els vostres tècnics de sempre i adaptant espais i aforaments a la realitat d’aquestes setmanes de reobertura progressiva.

Quedem a la vostra disposició per aclariments, dubtes o consultes de forma presencial a la recepció del centre aquesta setmana en horari de 9h a 13h i de 15h a 19h, mitjançant el correu electrònic admin@royaltarraco.es o al telèfon 977 251 371.

Us esperem el proper dilluns amb la il·lusió i l’alegria de retrobar-nos!