Celebrem el dia mundial de la Columna Vertebral amb un SORTEIG!

El proper 16 d’octubre és el dia mundial per la salut de la columna vertebral, i a Royal Tarraco ho volem celebrar amb un sorteig que ens animi a cuidar-nos i a viure experiències orientades al nostre benestar. Aquí trobaràs les bases legals que has de considerar de cara a la participació:

BASES LEGALS DEL SORTEIG

1.- Entitats organitzadores i ubicació del sorteig

L’activitat promocional està organitzada per Royal Tarraco (FMO Tarragona S.L), amb domicili a Plaça Pere Clariana, 2 43391 – Vinyols i els Arcs- (Tarragona) i per Quiropràctica Específica S.L amb domicili a Plaça Ponent 5, 5a. planta  43001 – Tarragona-, a fi d’incrementar la notorietat de marca i d’ampliar l’abast de seguidors al perfil social d’Instagram. La ubicació del sorteig serà a Royal Tarraco (FMO Tarragona S.L), amb domicili a Plaça Pere Clariana, 2 43391 – Vinyols i els Arcs- (Tarragona).

2.- Persones a les que es dirigeix el sorteig i requisits de participació

Poden participar del sorteig tant els abonats/des i clients dels centres (Royal Tarraco i Quiropràctica Específica), com els no abonats/des, o no clients/es. Per poder participar del sorteig és imprescindible:

 • Tenir 16 anys o més (*)
 • Ser seguidor del perfil @royaltarraco i @quiropracticaespecifica.cat a Instagram
 • Fer like a les publicacions d’ambdós perfils sobre el sorteig.
 • Etiquetar 2 amics a través d’un comentari a les publicacions d’ambdós perfils del sorteig.

(*) Si el guanyador és menor d’edat haurà de rebre el premi en el seu nom una persona major d’edat.

Queden exclosos de participació al sorteig els treballadors de les entitats organitzadores. No hi ha restriccions d’àmbit territorial.  La participació al sorteig és gratuïta. Per garantir la transparència del sorteig, els guanyadors seran seleccionats de forma aleatòria a través de l’aplicació AppSorteos (app-sorteos.com).

3.- Dates del sorteig
El període per participar comprèn del 13 al 20 d’octubre de 2021. Els guanyadors es publicaran entre el 21 i el 22 d‘octubre de 2021 a través de la mateixa xarxa social d’Instagram, als perfils @royaltarraco i @quiropracticaespecifica.cat

4.- Premis del sorteig

El sorteig s’anunciarà als perfils socials de @royaltarraco i @quiropracticaespecifica.cat, i es convidarà els usuaris/es a participar-ne (1) seguint els perfils (2) fent like a les publicacions d’ ambdós perfils del sorteig (3) etiquetant dos amics als comentaris dels posts del sorteig a ambdós perfils.

Es sortegen 2 lots de premis (1 lot per guanyador/a) compost, cada un d’ells, per:

 1. ROYAL TARRACO: 30 dies de franc d’accés i ús de les instal·lacions i el seus serveis del centre esportiu Royal Tarraco, inclòs dins la quota d’abonament BÀSIC ADULT. El valor d’un abonament bàsic per adults té un cost de 59€ al mes.
 2. QUIROPRACTICA ESPECIFICA: Revisió Neuroestructural (columna vertebral i sistema nerviós) de franc, que inclou:
  • Historial confidencial
  • Escàner Espinal de Temperatura (Termografia)
  • Escàner Muscular (Electromiografia superficial)
  • Examen estructural fotogràfic
  • Proves funcionals (mobilitat, equilibri, força…)
  • Proves Quiropràctiques
  • Classe Informativa i entrega d’Informe de resultats

             *El valor d’ una Revisió Neuroestructural per adult té un cost de 90€. El premi no inclou radiografies ni proves complementàries, en cas de necessitar-les.

 1. OSTERIA DEL MARE: 1 dinar/sopar per a 2 persones. Menú degustació amb beguda inclosa (copa de vi o aigua). Valor de 2 menús 30€.

Els guanyadors/es seran seleccionats/es de forma aleatòria a través de l’aplicació AppSorteos (app-sorteos.com).

5.- Comunicació dels guanyadors/es
El nick name dels guanyadors/es es publicarà en un post a la secció de notícies dels perfils @royaltarraco i @quiropracticaespecifica.cat entre el 21 i el 22 d´octubre de 2021. A més, es contactarà amb ells a través del xat privat d’Instagram de les diferents entitats col·laboradores (Royal Tarraco i Quiropràctica Específica) a fi de confirmar les dades personals i concretar una cita per formalitzar l’entrega del premi.

 Si un cop passats 5 dies naturals des del contacte per xat privat amb el guanyador/a, aquest no es posa en contacte amb el centre per a la confirmació de dades i la formalització del premi, perdrà la condició de guanyador i es contactarà amb el suplent (també triat aleatòriament entre les persones que acompleixin requisits a través d’AppSorteos.)

 • El premi de ROYAL TARRACO es formalitzarà a la recepció del centre esportiu Royal Tarraco (C/Sant Auguri, núm. 5 – Tarragona-) on el mateix director es farà una fotografia amb els guanyadors/es per, posteriorment, fer-ne difusió a través de les xarxes socials.
 • El premi de QUIROPRACTICA ESPECIFICA es formalitzarà a la recepció de la consulta de Quiropràctica Específica (Plaça Ponent 5, 5a. planta – Tarragona-) on l’equip es farà una fotografia amb els guanyadors per, posteriorment, fer-ne difusió a través de les xarxes socials.
 • El premi d’1 dinar/sopar per a 2 persones a l’OSTERIA DEL MARE es formalitzarà directament a través dels guanyadors/es, trucant al Restaurant per fer la reserva, al telèfon 648 07 08 27. L’organització ja haurà facilitat les dades personals dels guanyadors/es al restaurant.

La persona guanyadora NO podrà traspassar el premi a un amic/conegut. En el cas que no pugui beneficiar-se, es tornarà a sortejar el premi. En cas que el sorteig no compti amb un mínim de 10 participants serà declarat desert. Els premis no es podran modificar o substituir sota cap circumstància per qualsevol altre objecte o compensació en metàl·lic.

6.- Responsabilitat de l’empresa
Les empreses organitzadores es reserven el dret d’escurçar, prorrogar, modificar o cancel·lar aquest sorteig si així ho considera convenient o si ocorreguessin supòsits especials que impedeixin la realització del mateix.

Igualment, es reserven el dret d’eliminar fotos o comentaris que no s’adeqüin a la seva filosofia d’empresa o que es considerin ofensives per a altres internautes.

Les empreses organitzadores, no es faran responsables de les afirmacions que terceres persones facin a través de la xarxa social i es reserven el dret de dur a terme les actuacions judicials que cregui pertinents contra les mateixes.

Tampoc es responsabilitzen dels danys o perjudicis que poguessin ocórrer en el moment en què el guanyador gaudeixi del premi.

7.- Tractament de les dades personals
Les dades personals facilitades seran incorporades al fitxer automatitzat, propietat de Royal Tarraco (FMO Tarragona S.L) i al de Quiropràctica Específica (S.L). El tractament de les mateixes es realitzarà de conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i en la Llei 34/2002 de 11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic.

Royal Tarraco (FMO Tarragona S.L) i Quiropràctica Específica (S.L) es reserven el dret d’informar els participants de les promocions i accions comercials que l’empresa dugui a terme posteriorment per qualsevol mitjà.

9.- Llei aplicable

Per a tot el que no s’especifica en aquestes bases legals de sorteig a Instagram, la promoció s’ha de sotmetre a la normativa espanyola que estigui en vigor en aquell moment. En cas de litigi resoldran la contesa els Jutjats i Tribunals de Tarragona, sense perjudici del fur que pogués correspondre segons la normativa aplicable.

10.- Acceptació de les bases d’aquest sorteig

En participar del sorteig i donar les teves dades personals estàs acceptant de forma expressa les anteriors bases del sorteig. En cas que desitgis obtenir més informació et pots posar en contacte amb les empreses organitzadores:

ROYAL TARRACO –  trucant al següent número de telèfon (977 251 371) o enviant un correu electrònic a (admin@royaltarraco.es).

QUIROPRACTICA ESPECÍFICA – trucant al 977 22 43 98 o enviant un correu electrònic a (patro.quiropracticaespecifica@gmail.com).