Programa Nadal Royal 2022

Viu amb entusiasme el tresor del Nadal!

Programa de Nadal Royal 2022

A Royal Tarraco acabem l’any com el vam començar: amb entusiasme! Recordeu el regal que va ser la conferència de Victor Küppers al febrer? Aquell dia vam prendre major consciència d’allò veritablement important a les nostres vides. I per això, el programa d’activitats d’aquest Nadal segueix aquesta línia. Aprofitem aquests dies per celebrar el tresor que és la salut, l’amor i el benestar! Pren nota!

Gran Recapte: del 21 al 30 de novembre
El nostre centre és punt de recollida de les donacions per al Banc dels Aliments. Esperem les teves donacions! A més, si la teva aportació supera els 5Kg, et regalarem una entrada puntual al centre per valor de 10€.

Taller d’aperitius nadalencs: dijous, 1 de desembre, de 17.30h a 20h.
Estrenem el mes de desembre amb un taller pràctic per aprendre a preparar els millors entrants per aquestes festes! El taller serà conduït per la Rocío Merino, xef i professora dels cursos gastronòmics de Royal Escola de Formació. Inscriu-te a la recepció del centre. Places limitades!

Jornada solidària per La Marató: dissabte, 17 de desembre, d’11h a 16h.
Com cada any, mostrem tot el nostre recolzament a la tasca que La Marató de TV3 realitza per fomentar i promoure la recerca biomèdica d’excel·lència. Enguany, els beneficis serviran per fer possible la recerca en salut cardiovascular, i a Royal Tarraco animarem la donació a través de diferents activitats:

  • A les 11h, iniciaran les sessions simultànies d’Spartan Outdoor i de Ioga Vinyasa, i la caminada circular al Llorito amb els nostres tècnics. Tria una de les activitats, i inscriu-te a la recepció del centre!
  • A les 13h, ens aplegarem tots per gaudir de la magnífica paella que ens prepararan els cuiners de Cal Lolita. Un bon àpat al que et podràs inscriure a la recepció del centre!

Recorda que tots els beneficis aniran destinats a La Marató de TV3, esperem que passis tot el matí amb nosaltres! (donatiu mínim per a les dues activitats, 20€)

Màster Classes nadalenques, 19 i 20 de desembre.
El Nadal és més Nadal amb la màgia dels nostres tècnics! Saps que ens ho passarem pipa! És la millor forma de celebrar tot allò de bo que ens ha regalat el 2022.

  • Dilluns 19/12:
    • Màster d’AquaZumba (10.15h)
    • Màster de Ciclo Watts (15.30h)
  • Dimarts 20/12:
    • Màster de Zumba (19.30h)

Inscriu-te a la recepció del centre!

La Grossa del Royal: 22 de desembre.
La nostra Grossa és una cistella plena de productes nadalencs! Cada any, en sortegem una entre tots els nostres usuaris i usuàries. Què has de fer? Res! Estar atent a les nostres comunicacions!

Sorteig Photocall Nadalenc: del 5 al 22 de desembre.
Aquests dies prepararem per a tu la millor decoració! Deixarem la recepció plena de Nadal perquè puguis fer-te un divertit selfie, pujar-lo a les teves xarxes socials etiquetant @royaltarraco, i entrar al sorteig d’una mensualitat gratuïta! Consulta les condicions aquí.

Recorda que les nostres instal·lacions romandran tancades els festius nacionals i autonòmics com són el 6, 8, 25 i 26 de desembre, i l’1 i 6 de gener. A més, la vigília de Reis, el 5 de gener, tancarem a les 20h. Tindrem una graella especial d’activitats dirigides entre el 19 de desembre i l’11 de gener.

Esperem començar l’any nou amb la mateixa energia i entusiasme amb que acomiadem el 2022!