Royal Tarraco sense límits! Som especialistes en tot el que necessites!

Descobreix les novetats de la temporada 2022-23

Aquesta setmana arrenquem un nou curs escolar, i amb ell arriben un seguit de novetats al centre esportiu Royal Tarraco que no et deixaran indiferent.

Fins el 31 d’octubre mantenim la matrícula gratuïta i, a més, aquest 3 d’octubre renovem la graella d’activitats dirigides amb propostes innovadores perquè tinguis al teu abast tot allò que necessites. I sempre, ja ho saps, acompanyats per professionals que orientaran les teves rutines i t’ajudaran a assolir els teus objectius.

La temporada 2022-23 porta novetats que volem compartir amb tu. 

Estem renovant diferents espais i ho fem perquè gaudeixis de les noves boutiques d’especialitats Royal!

 Pren nota:

  • Royal Ashram: la insonorització i adequació de l’antiga Sala Suaus, donen pas a un nou espai on practicar diferents modalitats i intensitats de Ioga (Vinyasa, Hatha, Ashtanga, Integral) així com de sessions de meditació, pilates i altres oportunitats per al teu desenvolupament físic, mental i espiritual. Consulta la nova graella d’activitats Ashram!
  • Box Royal: l’actual espai BOX et permet desenvolupar al màxim totes les àrees físiques amb els programes d’entrenament creuat Cross Royal i Spartan Royal, a més de les sessions orientades al treball de força i l’estètica d’Sculpt Arms & Booty! Consulta la nova graella d’activitats BOX!
  • Royal HBX: Descobreix la nova sala HBX, l’espai on treballar el mètode d’entrenament programat que millora la teva força, mobilitat i velocitat. El nostre programa d’HBX Boxing és, a més, una oportunitat perfecta per alliberar-te de l’estrès. Consulta la nova graella d’activitats HBX!

I què això de les boutiques d’especialitats? Els espais-boutique ofereixen un entorn específic per categoria d’activitat, treballant en grups més reduïts amb un tracte personalitzat i on la qualitat tècnica dels coordinadors de la sessió és fonamental. Tenim un staff tècnic brutal!

Per als propers dies hem preparat diverses Jornades de Portes Obertes: el 5, 11, 17 i 26 d’octubre. En aquestes dates tothom qui vulgui pot entrar el centre esportiu, participar de les activitats i comprovar in situ totes aquestes novetats que hem esmentat abans. El nostre personal estarà disponible per resoldre tots els dubtes que tinguis. 

Una altra de les nostres “finestres obertes” són les nostres xarxes socials. 
Et convidem a visitar-les i veure tot el que fem: activitats dirigides, espais aquàtics, escoles esportives, tallers especials, i molt més! A més, en els propers dies obrirem un sorteig a Instagram per guanyar una mensualitat gratuïta! Consulta tota la informació a l’espai web.

Estem a la teva disposició per a qualsevol dubte o suggeriment a través del telèfon 977 251371 i del correu electrònic admin@royaltarraco.es

Ens veiem entrenant, compartint i gaudint de l’esport i l’activitat física!